Urmărește-ne în Social Media

The Beatles - Now And Then

Piesa "Now And Then" a trupei The Beatles beneficiază de un videoclip oficial, regizat de Peter Jackson. Materialul video este un adevărat carusel emoțional, compus din imagini din arhivă, dar și secvențe actuale. Te invităm să-l urmărești în articol.

"Now And Then", ultima înregistrare pe care John, Paul, George și Ringo au realizat-o împreună, a primit un videoclip muzical. Regizat de celebrul Peter Jackson, clipul înglobează imagini cu cei patru muzicieni legendari. Din copilărie până la începuturile carierei de succes, de la concertele memorabile până la ultimele clipe muzicale dintre ei.

Videoclipul "Now And Then" este călătorie vizuală plină de emoții care sărbătorește moștenirea uneia dintre cele mai importante și influente trupe din istorie.

Povestea piesei "Now and Then" s-a desfășurat pe parcursul a cinci decenii. Înregistrarea inițială realizată de John Lennon a fost analizată pentru prima dată în februarie 1995 de Paul, George și Ringo, ca parte a proiectului The Beatles Anthology, dar a rămas neterminată, parțial din cauza dificultăților tehnologice.

În 2021, când Peter Jackson a realizat documentarul "The Beatles: Get Back", el și echipa sa au dezvoltat un sistem software cu ajutorul căruia înregistrarea originală a piesei a putut fi adusă la viață și lucrată din nou cu implicarea foștilor membri The Beatles.

Comentarii

Muzică și film

O serie de patru documentare The Beatles va fi lansată în 2027

Ce este mai interesant decât un documentar despre The Beatles? Patru documentare despre legendara trupă. Regizorul Sam Mendes pregătește patru filme, fiecare concentrându-se pe câte un membru al formației. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Videoclip The Beatles - Now And Then
Videoclip The Beatles - Now And Then │ FOTO: captură YouTube

O serie de filme documentare despre The Beatles este în prezent în lucru sub regia lui Sam Mendes. Proiectul a primit o aprobare oficială. Cele patru filme vor spune povești interconectate, câte una din punctul de vedere al fiecărui membru al trupei. Sony Pictures a achiziționat drepturile asupra filmelor și intenționează să le lanseze pe toate în 2027.

Sam Mendes va produce filmele împreună cu Pippa Harris de la Neal Street Productions, Julie Pastor de la Neal Street și Jeff Jones, care este CEO al companiei The Beatles Apple Corps Ltd. Acesta din urmă a declarat:

"Apple Corps este încântat să colaboreze cu Sam, Pippa și Julie pentru a explora povestea unică a fiecărui membru Beatles și pentru a le aduce împreună într-un mod captivant și inovator. Sprijinul adus de Sony Pictures, susținând scopul și viziunea creativă a proiectului încă de la început, a fost de neprețuit pentru noi toți."

Multe aspecte rămân de rezolvat, inclusiv distribuția, dar și scenariștii. Documentarul în patru părți al lui Mendes este doar cel mai recent proiect care prezintă istoria The Beatles. În 2021, Peter Jackson a lansat în premieră "The Beatles: Get Back", un documentar de opt ore axat pe realizarea albumului "Let It Be".

Recentele lansări din industria cinematografică arată că documentare muzicale câștigă din ce în ce mai mult teren, dar și o apreciere reală din partea publicului. De exemplu, "Bob Marley: One Love" s-a bucurat de succes, ca să nu mai vorbim de "Taylor Swift: The Eras Tour", care a obținut la box office-ul global 261 de milioane de dolari. În plus, alte proiecte din această categorie fie așteaptă să primească undă verde, fie sunt deja în lucru. Menționăm aici un documentar despre Bee Gees, regizat de Ridley Scott, și un film biografic despre Michael Jackson, realizat de Antoine Fuqua pentru Lionsgate.

Citește în continuare