Urmărește-ne în Social Media

The Beatles - Here, There and Everywhere

The Beatles ne oferă un cadou de Crăciun, sub forma unui videoclip nou pentru unul dintre cele mai vechi hituri ale sale, "Here, There and Everywhere". Este un videoclip animat, semnat Trunk Animation, iar istoricul piesei îl aflaţi mai jos.

"Here, There and Everywhere" a debutat în anul 1966 şi este o piesă soft rock combinată cu pop. Are doar 2 minute şi 25 de secunde, fiind o compoziţie clasică Lennon-McCartney. Este un single extras de pe albumul "Revolver" şi este o baladă de dragoste, compusă de către Paul McCartney şi şlefuită de John Lennon. Sir Paul o consideră una dintre creaţiile sale favorite.

Videoclipul animat este unul foarte colorat şi expresiv, prezentând cei patru muzicieni, care călătoresc din studio spre scenă. Includ şi randări ale unor scene din filmele Beatles "A Hard Day's Night" şi "Help!". Richard Barnett, producător pentru Trunk Animation a vrut să includă în acest clip o privire asupra vieţii de artist în perioada când Beatles cucerea lumea, între hoteluri, călătorii infinite şi concerte după concerte.

Un dansator magic apare în faţa fiecăruia dinre ei, reprezentând inspiraţia şi libertatea creativă. Acest clip soseşte în trena lansării box set-ului "Revolver" din noiembrie, care include peste 20 de piese în varianta brută, 3 demo-uri înregistrate acasă şi o versiune proaspăt remixată a albumului. Totul este preluat de pe casete master four track descoperite prin intermediul lui Giles Martin, fiul producătorului George Martin, care a produs albume Beatles legendare.

Recent trupa ne-a oferit şi videoclipuri noi pentru piesele "Taxman" şi "I'm Only Sleeping". Martin continuă moştenirea tatălui său şi a lucrat la multiple proiecte legate de arhivă Beatles. El a supervizat şi muzica din filmul lui Peter Jackson, "Get Back: the Beatles".

Între timp, pe 2 decembrie 2022 Paul McCartney a lansat un nou box set vinil, "The 7" Singles", limitat la doar 3000 de copii şi o colecţie de single-uri alese pe sprânceană de artişti din lunga sa carieră. Include un total de 163 de track-uri şi acoperă 10 ore de muzică.

PUBLICITATE
Comentarii