Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: The Beatles - Blue Jay Way

Ziua de naștere a lui George Harrison a fost sărbătorită printr-un videoclip nou, ce îl are în prim-plan pe regretatul artist. Secvențe din filmul ”Magical Mystery Tour”, reeditat în 2012, apar în noul clip The Beatles, ”Blue Jay Way”.
Urmărește-ne pe

În amintirea lui George Harrison, ce ar fi împlinit pe 25 februarie 75 de ani, a fost lansat un nou videoclip The Beatles, ce conține secvențe din filmul ”Magical Mystery Tour”. Înregistrările video folosite pentru clipul ”Blue Jay Way” se regăsesc doar în versiunea reeditată a filmului, lansată în 2012.

Varianta originală a comediei psihedelice ”Magical Mystery Tour” a avut lansarea în 1967. Pelicula a fost difuzată în premieră de BBC1 pe 26 decembrie, având ca soundtrack albumul cu același titlu, lansat de Beatles în același an. Deși filmul nu a avut parte de cronici favorabile din partea criticilor, albumul s-a bucurat de un real succes, debutând pe prima poziție în US Billboard Top LPs. Discul a fost nominalizat, de asemenea, la Grammy în cea mai râvnită dintre categorii - Albumul Anului.

Piesa ”Blue Jay Way” se regăsește pe acest aclamat album, fiind singura piesă de pe disc interpretată și compusă exclusiv de George Harrison. Regretatul membru Beatles s-a stins din viață în 2001, la vârsta de 58 de ani.

Citește mai multe despre The Beatles
Videoclipuri cu The Beatles
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE