Urmărește-ne în Social Media

The 1975 - Sincerity Is Scary

The 1975 tocmai a lansat un nou single, "Sincerity Is Scary", care primeşte un videopclip plin de coregrafii din alte vremuri. Trupa pe care o aşteptăm la Summer Well 2019 îşi redescoperă o latură romantică şi abordează un sound ceva mai naiv pe acest release. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Sincerity Is Scary" este o piesă vulnerabilă, care te duce cu gândul la un Bruno Mars orchestrat pe jazz şi o percuţie de lounge. Corul din fundal aduce cu gospel-ul, iar instrumentele folosite aici combină multiple genuri muzicale. Clipul începe cu clasicul stoner de New York care se plimbă pe străzile oraşului cu o căciulă cool şi oferă flori femeilor în vârstă.

Asemenea unui rebel fără cauză, tânărul nu are nici o grijă, cade în găuri din asfalt şi valsează prin viaţă. Se intersectează cu oameni ocupaţi şi le dă virusul dansului. De la "pasul piticului" se ajunge la coregrafii complexe, prin care dansatorii comunică, ca şi cum ar fi un dialog între fiecare muşchi, punctat cu un zâmbet. Acest videoclip este regizat de către Warren Fu, iar protagonistul şugubăţ cu căciulă haioasă e chiar Matty Healy, solistul The 1975.

În clip apare un cadru în care tânărul toarnă apă cu o stropitoare peste un copil cu faţa pictată. Este o aluzie la apariţia artistului în videoclipul "A Change of Heart". Titlul "La poesie este dans la rue" care apare pe frontispiciul acelui cinematograf nu este întâmplător, această expresie fiind regăsită de câteva ori în opera artiştilor. Un exemplu este piesa "Love It If We Made It".

Noul single este extras de pe viitorul album, "A Brief Inquiry Into Online Relationships", care soseşte pe 30 noiembrie. Acesta este al treilea LP al trupei din Manchester, care ne-a vizitat la Summer Well 2014. Formaţia a crescut mult de atunci şi acum aflăm că va fi headliner la festivalurile de la Reading şi Leeds în 2019. La acele evenimente împarte scena cu Foo Fighters, Post Malone sau Twenty One Pilots.

Grupul britanic este activ din 2002, sub diferite nume, iar muzicienii se cunosc încă din liceu. După 4 EP-uri, trupa lansa albumul de debut de abia în 2013. The 1975 vine la Summer Well 2019, împreună cu Pale Waves şi Tender.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 9 august 2019

Summer Well 2019

Loc
Domeniul Știrbey
Comentarii