Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: The 1975 - Love It If We Made It

The 1975 își continuă parcursul experimental cu o piesă în care sunt surprinse gândurile celor din jur, așa cum sunt ele percepute de solistul Matty Healy. Noul single al trupei se numește ”Love It If We Made It”.

The 1975 continuă să facă terapie prin muzică lansând un nou single cu mesaj - "Love It If We Made It".

”Nu am o viziune foarte documentată asupra lumii. Vorbesc mereu despre mine, iar oamenii îmi spun că se regăsesc într-o anumită măsură în ceea ce spun. Dacă faci asta suficient de bine, îi atingi și pe alții. Asta vor oamenii. Asta vreau și eu. Spune-mi naibii adevărul. Dacă ai de gând să te implici și să-ți pese atât de mult de toate campaniile pretențioase de acum, atunci hai să o facem. Hai să facem un schimb onest de experiențe, iar eu, în calitate de fan, nu te voi judeca și îți voi oferi adevărul. Asta face ca arta să fie relevantă, și pentru asta sunt aici, de asta sunt interesat”, a declarat solistul The 1975 pentru diymag.com.

"Love It If We Made It" este inclusă pe noul album al formației, ”A Brief Enquiry Into Online Relationships”, ce va fi lansat pe 30 noiembrie.

The 1975 a apărut peste noapte pe internet, captivând de la criticii Pitchfork Magazine până la realizatorii BBC Radio 1. Sound-ul trupei este „în afara tiparelor”, sau cum ar spune britanicii într-o nuanță de jargon – „dope”. Deși există influențe ale muzicii anilor ’80, stilul trupei The 1975 este gândit „în afara cutiei”, chiar dacă inițial piesele au fost înregistrate într-o cameră de apartament. Primele single-uri promovate au fost „The City” și „Sex„. Ambele s-au auzit la BBC Radio 1, popularitatea formației începând să crească spre sfârșitul anului 2013. Pitchfork Magazine i-a comparat cu duo-ul electro-rock The Big Pink, solistul Matthew Healy citându-i pe de altă parte pe lista influențelor pe Talking Heads, Prince, My Bloody Valentine, Michael Jackson, Peter Gabriel, Brian Eno, D’angelo și Sigur Ros.

The 1975 a concertat pentru prima oară în România în 2014, în cadrul festivalului Summer Well. (Vezi aici poze de la concert). Formația ar fi trebuit să revină în 2016 la București, în cadrul aceluiași festival.

Citește mai multe despre The 1975
Videoclipuri cu The 1975
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE