Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: The 1975 - Be My Mistake (Acoustic)

The 1975 ne prezintă varianta acustică a piesei "Be My Mistake", împreună cu un clip intim, filmat în alb-negru. Această baladă este un single extras de pe noul album "A Brief Inquiry Into Online Relationships". Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Be My Mistake" în versiunea acustică e despre solistul Matthew Healy, o chitară acustică şi un microfon. Debutul acestui clip a venit odată cu lansarea albumului cel nou, care este prima parte a unui release dublu. A doua parte vine în 2019 sub numele de "Notes on a Conditional Form". Cât despre single, el poate fi considerat un fel de sequel pntru "Somebody Else".

E genul de baladă care te lasă răvăşit, revăzând pe rând toate iubirile avute. Este fix piesa cu care s-ar termina un film precum "Closer", punând în pericol balade clasice precum "Blower's Daughter". Într-un interviu acordat celor de la Pitchfork, solistul The 1975 a explicat ce se ascunde în spatele acestei creaţii muzicale triste:

Este despre momentul când eşti o persoană tânără şi te lupţi să îţi dai seama ce vrei cu adevărat. Uneori e nevoie să faci o greşeală până să înţelegi ce ai. Apoi vei îndepărta oamenii şi apoi vei realiza că ideea unei relaţii întâmplătoare cu cineva nu e chiar ceea ce vrei.

Matthew a preferat o abordare minimalistă, doar el şi o chitară pentru a putea să se adreseze personal fanilor. Apare un adevăr special livrat astfel, mai ales în varianta acustică, mai sinceră şi fără floricele. Healy s-a luptat pe parcursul vieţii sale cu cicluri de abuz/droguri/reabilitare şi a găsit un nou suflu în terapia ecvestră.

De pe noul LP am mai putut asculta piese precum "Sincerity Is Scary", "It's Not Living (If It's Not With You)", dar şi un cover atipic după Ariana Grande, "Thank U, Next".

Pe 4 decembrie The 1975 a revenit la locul primei sale reprezentaţii, la Camden Assembly. Au trecut 6 ani de atunci şi cariera grupului a explodat. În ianuarie urmează o serie de concerte sold out pe marile arene din UK, iar în vara lui 2019 îi aşteptăm pe băieţi la Summer Well 2019, împreună cu The National, Pale Waves şi Tender. Ne-au mai vizitat şi în 2014, împreună cu Placebo şi John Newman.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The 1975
Videoclipuri cu The 1975
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE