Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE

Videoclip oficial: Thalia - Vuelveme a Querer

Thalia a lansat videoclipul noului single ”Vuelveme a Querer”. Piesa este extrasă de pe albumul “Latina“, disponibil pe piață din 6 mai.

După single-ul "Desde Esa Noche" feat. Maluma, lansat la începutul anului 2016, Thalia continuă promovarea abumului ”Latina” lansând piesa ”Vuelveme a Querer”. Melodia este compusă de Mauricio Rengifo și Sergio George și este acompaniată de un videclip regizat de Gustavo Garzón.

Latina” este cel de-al 13-lea album de studio al Thaliei. Discul a fost lansat pe 6 mai 2016, primind cronici pozitive din partea criticilor de profil.

Tracklist ”Latina” - Thalia:

 1. "Desde Esa Noche" (feat. Maluma)
 2. "La Movidita"
 3. "De Ti" (feat. Silvestre Dangond)
 4. "Vuélveme a Querer"
 5. "Todavía Te Quiero" (feat. De La Ghetto)
 6. "Frutas" (feat. Chiky Bom Bom "La Pantera")
 7. "Pena Negra"
 8. "Tiki Tiki Ta [Uno Momento]"
 9. "Todo [Poso Se Thelo]" (feat. OMI & Jacob Forever)
 10. "Te Encontraré"
 11. "Poquita Fe"
 12. "Enemigos"
 13. "Vivir Junto a Ti"

Denumită adeseori „Queen of Latin Pop” (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

Citește mai multe despre Thalia
Videoclipuri cu Thalia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE