Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Thalia - Vuelveme a Querer

Thalia a lansat videoclipul noului single ”Vuelveme a Querer”. Piesa este extrasă de pe albumul “Latina“, disponibil pe piață din 6 mai.
Urmărește-ne pe

După single-ul "Desde Esa Noche" feat. Maluma, lansat la începutul anului 2016, Thalia continuă promovarea abumului ”Latina” lansând piesa ”Vuelveme a Querer”. Melodia este compusă de Mauricio Rengifo și Sergio George și este acompaniată de un videclip regizat de Gustavo Garzón.

Latina” este cel de-al 13-lea album de studio al Thaliei. Discul a fost lansat pe 6 mai 2016, primind cronici pozitive din partea criticilor de profil.

Tracklist ”Latina” - Thalia:

 1. "Desde Esa Noche" (feat. Maluma)
 2. "La Movidita"
 3. "De Ti" (feat. Silvestre Dangond)
 4. "Vuélveme a Querer"
 5. "Todavía Te Quiero" (feat. De La Ghetto)
 6. "Frutas" (feat. Chiky Bom Bom "La Pantera")
 7. "Pena Negra"
 8. "Tiki Tiki Ta [Uno Momento]"
 9. "Todo [Poso Se Thelo]" (feat. OMI & Jacob Forever)
 10. "Te Encontraré"
 11. "Poquita Fe"
 12. "Enemigos"
 13. "Vivir Junto a Ti"

Denumită adeseori „Queen of Latin Pop” (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

Citește mai multe despre Thalia
Videoclipuri cu Thalia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE