Poze TimeShift Festival 2017 - concert Bloc Party INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

Videoclip oficial: Thalia - Solo Parecia Amor

Thalia a lansat videoclipul noului single ”Solo Parecia Amor”. Piesa este extrasă de pe albumul „Amore mio”, certificat cu aur în SUA și Mexic.

După albumul “ViVA KiDS, Volumen 1“, un disc dedicat copiilor, artista de origine mexicană Thalia a revenit cu cel de-al 13-lea material de studio din carieră. „Amore mio” a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 sub egida Sony Music Latin. Discul a fost bine primit atât în SUA, cât și în Mexic, unde a fost certificat cu aur.

Noul single extras de pe acest material este „Solo Parecia Amor”. Piesa este promovată printr-un videoclip de imagine regizat de Hannah Lux Davis, cunoscută pentru colaborările cu Ciara, Drake, Miley Cyrus, The Weeknd și Jessie J.

Denumită adeseori „Queen of Latin Pop” (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

Citește mai multe despre Thalia
Videoclipuri cu Thalia
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE