Urmărește-ne în Social Media

Thalia - Por Lo Que Reste de Vida

Thalia vorbește despre iubirea adevărată în noul videoclip "Por Lo Que Reste de Vida". Piesa compusă de Ricky și Mau Montaner este extrasă de pe cel de-al 13-lea album al artistei mexicane, "Amore mio".

După albumul “ViVA KiDS, Volumen 1“, un disc dedicat copiilor, artista de origine mexicană Thalia revine în lumina reflectoarelor cu cel de-al 13-lea material de studio din carieră. "Amore mio" va fi lansat pe 17 noiembrie 2014 sub egida Sony Music Latin, primul single extras fiind "Por Lo Que Reste de Vida" (în engleză “For the remainder of my life“).

Tracklist "Amore mio" - Thalia

 1. "Amore Mio"
 2. "Por Lo Que Reste De Vida"
 3. "Más"
 4. "Cerveza en México"
 5. "Lo Más Bonito de Ti"
 6. "Contigo Quiero Estar"
 7. "Cómete Mi Boca"
 8. "Tranquila" (featuring Fat Joe)
 9. "Tú y Yo"
 10. "Como Tú No Hay Dos" (featuring Becky G)
 11. "Sólo Parecía Amor"
 12. "Olvídame"
Thalia - ”Amore Mio” (copertă album)

Thalia - ”Amore Mio” (copertă album)

Denumită adeseori "Queen of Latin Pop" (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

Comentarii