Urmărește-ne în Social Media

Thalia - Como Tu No Hay Dos ft. Becky G

Thalia a lansat împreună cu Becky G videoclipul noului single ”Como Tu No Hay Dos”. Piesa este extrasă de pe cel mai recent disc al artistei mexicane, „Amore mio”, apărut pe piață în noiembrie 2014.

După albumul “ViVA KiDS, Volumen 1“, un disc dedicat copiilor, artista de origine mexicană Thalia a revenit cu cel de-al 13-lea material de studio din carieră. „Amore mio” a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 sub egida Sony Music Latin. Discul a fost bine primit atât în SUA, cât și în Mexic, unde a fost certificat cu aur.

Noul single extras de pe acest material este „Como Tu No Hay Dos”, compus de A. Matheus, Andy Clay și Rassel Marcano. Piesa este interpretată împreună cu tânăra artistă americană Becky G, ajunsă în atenția publicului prin postarea unor remixuri inedite pe YouTube, fără a beneficia de sprijinul unei case de discuri.

Denumită adeseori „Queen of Latin Pop” (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

PUBLICITATE
Comentarii