Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Tegan and Sara - White Knuckles

Duo-ul Tegan and Sara a lansat videoclipul noului single ”White Knuckles”. Piesa este extrasă de pe LP-ul ”Love You to Death”.

După single-ul ”Boyfriend”, duo-ul indie Tegan and Sara continuă promovarea albumului ”Love You to Death” cu piesa ”White Knuckles”. Melodia este însoțită de un videoclip alb-negru regizat de Minister Akins, ce îi are în prim-plan pe dansatorii Mela Murder și Kaner Flex.

Cu noul LP ”Love You to Death”, Tegan and Sara încearcă să intre în zona comercială a muzicii pop, duo-ul exprimându-și public dorința de a avea mai mult succes.

"Am schimbat direcția spre pop pentru că am vrut să avem un altfel de sound, iar Tegan și-a dorit să aibă mai mult succes. Am tot respectul pentru albumele pe care trebuie să le asculți de 10 ori ca să le înțelegi, dar noi nu suntem așa. Eu și Tegan intrăm în fiecare cameră având sentimentul că vom putea supraviețui doar dacă reușim să captivăm pe toată lumea. Nu suntem genul acela de oameni cu ardere lentă. Sunt ca un politician. Oriunde intru, intru în vorbă cu toată lumea. Cred că piesele noastre au același efect", a declarat Sara într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Tracklist ”Love You to Death” - Tegan and Sara:

  1. "That Girl"
  2. "Faint of Heart"
  3. "Boyfriend"
  4. "Dying to Know"
  5. "Stop Desire"
  6. "White Knuckles"
  7. "100x"
  8. "BWU"
  9. "U-Turn"
  10. "Hang On to the Night"

Citește mai multe despre Tegan and Sara
Videoclipuri cu Tegan and Sara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE