Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Tears For Fears - I Love You But I'm Lost

Britanicii de la Tears For Fears s-au întors cu prima lor piesă originală după o pauză de 13 ani: ”I Love You But I'm Lost”. Noul single se regăsește pe compilația ”Rule the World: The Greatest Hits”.

Tears For Fears, trupa engleză de pop rock ajunsă în topuri cu hituri precum "Shout" și "Everybody Wants to Rule the World", a revenit cu un disc nou și un suflu proaspăt. Deși albumul este o compilație de hituri, materialul aduce publicului și două piese noi: single-ul electro cu videoclip ”I Love You But I'm Lost” și piesa mai melancolică "Stay".

”Rule the World: The Greatest Hits” a fost lansat pe 10 noiembrie 2017 și include cele mai cunoscute melodii ale formației.

Tracklist ”Rule the World: The Greatest Hits”:

 1. Everybody Wants To Rule the World
 2. Shout (7" Edit)
 3. I Love You But I'm Lost
 4. Mad World
 5. Sowing the Seeds of Love
 6. Advice for the Young at Heart
 7. Head Over Heels
 8. Woman in Chains (feat. Oleta Adams)
 9. Change (Radio Edit)
 10. Stay
 11. Pale Shelter (2nd Single Version)
 12. Mothers Talk (U.S. Remix)
 13. Break It Down Again
 14. I Believe
 15. Raoul and the Kings of Spain
 16. Closest Thing to Heaven

Membrii Tears For Fears, Roland Orzabal și Curt Smith, și-au anunțat intenția de a lansa anul viitor încă un album. Discul se va intitula ”The Tipping Point” și va include piese ca "My Demons," "End of Night," "Up Above the World" și noul single "I Love You But I'm Lost."

Citește mai multe despre Tears For Fears
Videoclipuri cu Tears For Fears
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE