Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Taylor Swift - Wildest Dreams

Taylor Swift a a lansat în cadrul MTV VMA 2015 noul videoclip ”Wildest Dreams”. Vizualul regizat de Joseph Kahn și inspirat de filmele lui G. Musterhausen a cumulat aproape un milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Wildest Dreams” este noul single Taylor Swift extras de pe aclamatul album “1989“. Piesa este compusă de tânăra artistă în colaborare cu Max Martin și Shellback și vine în completarea unei liste impresionante de hituri scoase pe bandă rulantă: ”Shake It Off”, ”Blank Space”, ”Bad Blood”.

În videoclipul „Wildest Dreams”, regizat de Joseph Kahn, Taylor Swift joacă rolul unei actrițe îndrăgostite de partenerul ei din film, interpretat aici de actorul Scott Eastwood. Acesta este cunoscut pentru rolurile din Gran Torino (2008), Invictus (2009), The Forger (2012), Trouble with the Curve (2012), Fury (2014) și The Longest Ride (2015).

MTV VMA 2015, ce s-a desfășurat pe 30 august, a fost un eveniment important pentru Taylor Swift nu doar din perspectiva lansării noului videoclip. Artista a primit anul acesta 9 nominalizări, inclusiv la cea mai râvnită categorie: Video of the Year, trofeu pe care l-a și câștigat. În total, artista și-a ajudecat 4 premii.

Supremația tinerei Taylor Swift în topurile muzicii pop a început în august 2014, când a fost lansat primul single de pe albumul ”1989”, ”Shake It Off”. A urmat apoi ”Blank Space”, videoclipul acestei piese depășind un miliard de vizualizări pe YouTube, cel mai recent hit fiind ”Bad Blood”. Clipul acestui ultim single lansat pare a fi trailer-ul unui film de acțiune cu un buget generos și o distribuție demnă de covorul roșu al Premiilor Grammy și Oscar. Hayley Williams, Ellie Goulding, Selena Gomez, Lena Dunham, Cindy Crawford și Jessica Alba sunt doar câteva dintre numele sonore care-și fac apariția în videoclipul ”Bad Blood”, fiecare etalându-și talentul în a mânui ”accesorii” folosite și în filme precum ”Greu de ucis” și ”Misiune Imposibilă”. În doar 2 luni, clipul a strâns peste 360 de milioane de vizualizări, piesa ajungând pe prima poziție în Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE