Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Taylor Swift - Style

Taylor Swift a lansat videoclipul noului single ”Style”. Piesa este extrasă de pe albumul “1989“, primul disc pop al artistei și cel mai bine vândut material discografic al anului 2014.

De când a trecut oficial de la country la pop, Taylor Swift a început să acapareze topurile de pretutindeni. Albumul ”1989”, lansat în octombrie 2014, s-a vândut deja în peste 5 milioane de exemplare la nivel internațional, clasându-se pe prima poziție în topuri precum US Billboard 200, UK Albums, Australian Albums și Canadian Albums.

1989” a fost înregistrat cu sprijinul acelorași colaboratori care au lucrat alături de artistă la realizarea aclamatului album „Red„, lansat în 2012. Se înscriu, astfel, în lista producătorilor vechii colaboratori Max Martin și Johan Shellback, responsabili pentru hiturile „We Are Never Ever Getting Back Together” și „I Knew You Were Trouble„.

Primul single extras de pe acest album cu un sound pop a fost „Shake It Off„. Videoclipul haios regizat de Mark Romanek a strâns pe YouTube peste 3 milioane de vizualizări în doar 24 de ore, piesa debutând pe prima poziție în topurile din America și Australia. Următorul extras a fost ”Blank Space”, plasat de asemenea pe primul loc în topuri.

Noul single Taylor Swift se numește ”Style” și beneficiază de un videoclip în regia lui Kyle Newman. Conform zvonurilor din presă, piesa ar fi inspirată de relația cu fostul ei iubit, Harry Styles de la One Direction.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE