Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Taylor Swift - Shake It Off

Taylor Swift a lansat un videoclip pentru o piesă atipică stilului cu care și-a obișnuit fanii. Mai mult pop și tot mai puțin country, Taylor Swift prezintă "Shake It Off", primul single de pe noul album "1989". Piesa este produsă de Shellback și Max Martin iar videoclipul e regizat de Mark Romanek.

Primul album cu muzică pop compusă de Taylor Swift va fi lansat pe piață pe 27 octombrie 2014. Discul, intitulat "1989", a fost înregistrat cu sprijinul acelorași colaboratori care au lucrat alături de artistă la realizarea aclamatului album "Red", lansat în 2012. Se înscriu, astfel, în lista producătorilor vechii colaboratori Max Martin și Johan Shellback, responsabili pentru hiturile "We Are Never Ever Getting Back Together" și "I Knew You Were Trouble".

Într-un interviu acordat în noiembrie 2013 revistei Billboard, Taylor Swift își anunța deja fanii că următorul disc îi va surprinde, specificând o schimbare de sound.

"Am deja 7 sau 8 piese pe care le vreau sigur pe noul album. Totul a evoluat către un nou sound, aceasta fiind dorința mea de la bun început."

Primul single extras de pe acest album cu un sound pop se numește "Shake It Off" și pare a fi un start bun pentru un nou început. Videoclipul haios regizat de Mark Romanek a strâns deja pe YouTube peste 3 milioane de vizualizări în doar 24 de ore.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE