Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Taylor Swift - Out Of The Woods

Taylor Swift a lansat un nou videoclip pentru piesa "Out Of The Woods", chiar de Anul Nou. Cântecul este cel de-al şaselea single promovat de pe albumul 1989.

Taylor Swift ne surprinde la început de an cu lansarea noului ei videoclip "Out Of The Woods", care pare desprins din povestea "Alice in Wonderland". Videoclipul a fost difuzat în premieră în cadrul emisiunii Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest, de pe canalul ABC.

"Out Of The Woods" este cel de-al şaselea single promovat de pe albumul 1989, care include hituri precum "Shake It Off," "Blank Space," "Style," "Bad Blood Remix Feat. Kendrick Lamar" şi "Wildest Dreams."

Videoclipul a fost filmat în Noua Zeelandă şi surprinde o serie de cadre pline de aventură. Artista este urmărită de o haită de lupi în pădure, urcă pe vârful înzăpezit al unui munte, se aruncă în ocean, iar în cele din urmă se regăseşte pe ea însăşi. Povestea se încheie cu următorul citat "L-a pierdut pe el. Dar s-a regăsit pe ea însăşi. Şi într-un fel asta a fost totul".

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE