Urmărește-ne în Social Media

Taylor Swift - Look What You Made Me Do

Taylor Swift a oferit recent teasere ample pentru videoclipul piesei "Look What You Make Me Do", care în sfârşit a sosit. Nu vine în orice circumstanţe, ci a debutat fix în cadrul premiilor VMA 2017.

Este o creaţie complexă, cu efecte vizuale fantastice, în special acel accident cu o supermaşină dezintegrată în slow motion. Taylor Swift îşi asumă imaginea de fată rea, de care are nevoie având în vedere duelurile cu Katy Perry din ultima vreme. Dacă e ironic sau nu, nu ştim încă. Clipul porneşte la drum cu o Taylor zombie şi un aer de "Thriller" al lui Michael Jackson. Urmează o baie cu diamante şi un tron opulent pentru artistă.

Vipere se târăsc spre acel tron şi în loc să atace îi servesc ceaiul în mod servil muzicianei. Taylor nu mai este fata întreruptă de Kanye în 2009, ci o divă fără milă pentru rivalii săi. Este o veritabilă Harley Quinn, doar că mult mai stilată şi îmbrăcată ceva mai puţin decoltat. Artista trece prin multiple metamorfoze în acest clip, cu ipostaze ce o pun la paritate cu Rihanna sau Lady Gaga, dar şi o imagine de "fată cuminte" suprapusă pe o cruce de neon.

"Look What You Made Me Do" a primit deja un lyric video, ocazie cu care am aflat că vechea Taylor Swift e istorie şi cea nouă nu se mai teme de "beef-uri". Disputele tinerei de 27 de ani au inclus conflicte cu Kanye, Kim Kardashian şi evident Katy Perry. Noua piesă este primul single de pe viitorul album, "Reputation", care va sosi pe 10 noiembrie.

Recent Taylor Swift şi-a şters conţinuturile paginilor sale de Facebook, Twitter, Instagram şi Tumblr, semn că se va reinventa, cu o imagine complet nouă. Dacă vi s-au părut spectaculoase clipurile noi ale lui Kendrick Lamar sau Katy Perry, ei bine cel de mai sus a trecut la un alt nivel. Aşteptaţi-vă la reacţii din partea celebrităţilor atinse de aluziile din această melodie, plus clip.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Taylor Swift devine subiect de studiu la o facultate din New York

Studenții de la Institutul Clive Davis din New York au o nouă materie în programă. Aceștia vor învăța despre cariera lui Taylor Swift și impactul cultural pe care muzica sa îl are, în cadrul unui curs ce a debutat pe 26 ianuarie și se va încheia pe 9 martie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift │ FOTO: Universal Music

Cursul este predat de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publicației Rolling Stone, și va urmări evoluția lui Swift ca artistă, compozitoare și antreprenoare. Printre alte aspecte discutate la curs se numără rolul compozitorilor de muzică pop și country în industrie, discursuri despre adolescență și copilărie și politica rasei în muzica contemporană.

O scurtă descriere a cursului menționează că acesta își propune să deconstruiască atât atracția, cât și aversiunea față de Taylor Swift, prin lecturi detaliate ale muzicii sale și ale discursului public. Studenții vor putea analiza aspectele culturale și politice ale tinerelor artiste de muzică pop și rolul pe care rasa și influența îl pot juca într-o eventuală carieră muzicală. De asemenea, Spanos va aborda discuții despre fenomenul "fandom", precum și impactul mass-media asupra muzicii pop.

"Am acoperit subiecte despre cariera lui Taylor Swift de când mi-am început cariera ca jurnalist în urmă cu 10 ani, deși eram un super fan de și mai mult timp. Este o mare onoare să pot împărtăși cunoștințele mele cu un grup de studenți", este o parte din declarația oferită de Brittany Spanos.

Interesul pentru acest curs s-a dovedit a fi extrem de ridicat, ca atare există o listă de așteptare pentru studenții care vor să participe. Mai mult, Taylor Swift a fost invitată să țină un discurs în fața clasei. Momentan, artista nu a confirmat participarea.

Taylor Swift a debutat pe piața muzicală în 2006, pe când avea doar 16 ani. Până în prezent, artista lansat nouă albume de studio. Cele mai recente sunt "folklore" și "Evermore", ambele lansate în 2020.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5