Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Taylor Swift - Look What You Made Me Do

Taylor Swift a oferit recent teasere ample pentru videoclipul piesei "Look What You Make Me Do", care în sfârşit a sosit. Nu vine în orice circumstanţe, ci a debutat fix în cadrul premiilor VMA 2017.

Este o creaţie complexă, cu efecte vizuale fantastice, în special acel accident cu o supermaşină dezintegrată în slow motion. Taylor Swift îşi asumă imaginea de fată rea, de care are nevoie având în vedere duelurile cu Katy Perry din ultima vreme. Dacă e ironic sau nu, nu ştim încă. Clipul porneşte la drum cu o Taylor zombie şi un aer de "Thriller" al lui Michael Jackson. Urmează o baie cu diamante şi un tron opulent pentru artistă.

Vipere se târăsc spre acel tron şi în loc să atace îi servesc ceaiul în mod servil muzicianei. Taylor nu mai este fata întreruptă de Kanye în 2009, ci o divă fără milă pentru rivalii săi. Este o veritabilă Harley Quinn, doar că mult mai stilată şi îmbrăcată ceva mai puţin decoltat. Artista trece prin multiple metamorfoze în acest clip, cu ipostaze ce o pun la paritate cu Rihanna sau Lady Gaga, dar şi o imagine de "fată cuminte" suprapusă pe o cruce de neon.

"Look What You Made Me Do" a primit deja un lyric video, ocazie cu care am aflat că vechea Taylor Swift e istorie şi cea nouă nu se mai teme de "beef-uri". Disputele tinerei de 27 de ani au inclus conflicte cu Kanye, Kim Kardashian şi evident Katy Perry. Noua piesă este primul single de pe viitorul album, "Reputation", care va sosi pe 10 noiembrie.

Recent Taylor Swift şi-a şters conţinuturile paginilor sale de Facebook, Twitter, Instagram şi Tumblr, semn că se va reinventa, cu o imagine complet nouă. Dacă vi s-au părut spectaculoase clipurile noi ale lui Kendrick Lamar sau Katy Perry, ei bine cel de mai sus a trecut la un alt nivel. Aşteptaţi-vă la reacţii din partea celebrităţilor atinse de aluziile din această melodie, plus clip.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE