Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Taylor Swift - Christmas Tree Farm

De Moș Nicolae, Taylor Swift intră în spiritul sărbătorilor de iarnă cu un videoclip simpatic, lansat pentru piesa ”Christmas Tree Farm”. În acest clip o vedem pe micuța Taylor bucurându-se de Crăciun alături de familia sa.

"Chiar am crescut la o fermă de brazi de Crăciun. Într-o casă de turtă dulce, ascunsă adânc în pădurea delicioasă de jeleuri. Unde, oricât de amuzant ar suna, această melodie este imnul lor național", a fost mesajul cu care Taylor Swift ne-a invitat să urmărim noul ei videoclip, "Christmas Tree Farm".

Noul single nu este inclus pe niciun album al artistei, fiind înregistrat cel mai probabil după lansarea albumului "Lover".

Taylor își promovează în prezent cel de-al 7-lea material de studio. Discul "Lover" a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, vânzându-se în peste 450.000 de exemplare într-o singură zi, doar în SUA. De asemenea, în doar două săptămâni de la lansare, LP-ul a atins deja pragul de 3 milioane de copii vândute la nivel internațional. Materialul a fost nominalizat și la Grammy, în categoria Best Pop Vocal Album.

Anul acesta, Taylor Swift a fost marea câștigătoare a galei premiilor MTV Video Music Awards 2019. Din cele 12 nominalizări, artista și-a adjudecat 3 premii, inclusiv trofeul celei mai râvnite categorii - Videoclipul Anului. Clipul pentru care a primit acest premiu a fost "You Need to Calm Down", prin care artista transmite un mesaj de susținere a comunităţii LGBTQ.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE