Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Videoclip oficial: Taylor Swift - Blank Space

Taylor Swift, un nume cu o rezonanță tot mai puternică pe nișa pop, continuă promovarea aclamatului album ”1989” prin lansarea videoclipului ”Blank Space”. Cu un scenariu croit pe cazul femeii înșelate de iubit, Taylor Swift trece printr-o varietate de stări dramatice. Regia clipului este semnată de Joseph Kahn.

De când a trecut oficial de la country la pop, Taylor Swift a început să acapareze topurile de pretutindeni. Albumul ”1989”, lansat în octombrie 2014, s-a vândut deja în peste 1, 2 milioane de exemplare la nivel internațional, clasându-se pe prima poziție în topuri precum US Billboard 200, UK Albums, Australian Albums și Canadian Albums.

"1989" a fost înregistrat cu sprijinul acelorași colaboratori care au lucrat alături de artistă la realizarea aclamatului album "Red", lansat în 2012. Se înscriu, astfel, în lista producătorilor vechii colaboratori Max Martin și Johan Shellback, responsabili pentru hiturile "We Are Never Ever Getting Back Together" și "I Knew You Were Trouble".

Primul single extras de pe acest album cu un sound pop a fost "Shake It Off". Videoclipul haios regizat de Mark Romanek a strâns pe YouTube peste 3 milioane de vizualizări în doar 24 de ore, piesa debutând pe prima poziție în topurile din America și Australia.

Noul single Taylor Swift se numește ”Blank Space” și beneficiază de un videoclip în regia lui Joseph Kahn.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE