Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Videoclip oficial: Taxi și prietenii - Despre smerenie

Trupa Taxi ne vorbește ”Despre smerenie” într-un nou videoclip, în care este abordat subiectul construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Punctul de vedere al formației este împărtășit de alte 34 de persoane publice din muzică, literatură, cinematografie și media.

Trupa Taxi își urmează drumul propriu, exprimându-și întotdeauna stările, părerile și punctele de vedere cu sinceritate și simplitate, în stilul caracteristic. Cel mai nou videoclip se numește „Despre smerenie”, mesajul fiind ancorat în contextul unui subiect de presă fierbinte: construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Autor al melodiilor și versurilor Taxi, Dan Teodorescu spune că a avut un vis; vis pe care îl analizează în cadrul acestui videoclip împreună cu Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianțu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ștefan Bănică, Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oțil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoș, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu, Grigore Leșe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc.

Înregistrările audio și video au fost realizate la Fat Studios și FX International. Montajul este semnat de Tudor Olaru.

De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesa 'Luna' şi până în prezent, în cei 17 ani de activitate muzicală, pe care i-a împlinit în luna martie, trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere şi inedite, cu videoclipuri emoţionante, dar şi savuroase, despre viaţa socială şi politică ("Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salvează România"), dar și despre dragoste ("Jumătatea mea?, "Mi-e dor şi doare").

Citește mai multe despre TAXI
Videoclipuri cu TAXI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE