Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Taxi și prietenii - Despre smerenie

Trupa Taxi ne vorbește ”Despre smerenie” într-un nou videoclip, în care este abordat subiectul construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Punctul de vedere al formației este împărtășit de alte 34 de persoane publice din muzică, literatură, cinematografie și media.

Trupa Taxi își urmează drumul propriu, exprimându-și întotdeauna stările, părerile și punctele de vedere cu sinceritate și simplitate, în stilul caracteristic. Cel mai nou videoclip se numește „Despre smerenie”, mesajul fiind ancorat în contextul unui subiect de presă fierbinte: construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Autor al melodiilor și versurilor Taxi, Dan Teodorescu spune că a avut un vis; vis pe care îl analizează în cadrul acestui videoclip împreună cu Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianțu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ștefan Bănică, Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oțil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoș, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu, Grigore Leșe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc.

Înregistrările audio și video au fost realizate la Fat Studios și FX International. Montajul este semnat de Tudor Olaru.

De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesa 'Luna' şi până în prezent, în cei 17 ani de activitate muzicală, pe care i-a împlinit în luna martie, trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere şi inedite, cu videoclipuri emoţionante, dar şi savuroase, despre viaţa socială şi politică ("Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salvează România"), dar și despre dragoste ("Jumătatea mea?, "Mi-e dor şi doare").

Citește mai multe despre TAXI
Videoclipuri cu TAXI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE