Urmărește-ne în Social Media

Taxi - Joc periculos

Taxi a lansat un nou videoclip: „Joc periculos”. Acesta are la bază o piesă nouă, despre momentele în care tăcerile ucid. Urmărește materialul pe InfoMusic.

Noul clip TAXI - „Joc periculos” a fost filmat cu o echipă de prieteni ai trupei. Protagoniștii sunt actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu. Cum cei doi formează un cuplu și în viața reală, relaționarea în timpul filmărilor a fost una firească. Mai mult decât atât, pentru cei doi actori energia consumată pe platou a devenit un catalizator.

„Filmările la <Joc periculos> au fost pentru noi o adevărată terapie de cuplu. Sper să funcționeze la fel și pentru cuplurile care au probleme, să vadă videoclipul împreună, să se regăsească în personaje, să înțeleagă că lucrurile pot fi reparate, să renunțe la jocul periculos al tăcerilor, al neascultărilor, al necomunicării.” - declară Radu Micu, protagonistul și regizorul videoclipului.

Melodia „Joc periculos” este scrisă de Dan Teodorescu, solistul recunoscând că a avut ca surse de inspirație diverse experiențe reale:

„Este inspirată din fapte reale; din biografia personală sau nu. Am ajuns la concluzia, ca mulți alții înaintea mea, că vorbele rănesc, dar tăcerea ucide.”

Materialul a avut următoarea echipă tehnică: Bogdan Stanciu (director de imagine), Tudor Olaru (montaj) și Mugurel Coman (producător).

Comentarii