Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Taxi - Joc periculos

Taxi a lansat un nou videoclip: „Joc periculos”. Acesta are la bază o piesă nouă, despre momentele în care tăcerile ucid. Urmărește materialul pe InfoMusic.

Noul clip TAXI - „Joc periculos” a fost filmat cu o echipă de prieteni ai trupei. Protagoniștii sunt actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu. Cum cei doi formează un cuplu și în viața reală, relaționarea în timpul filmărilor a fost una firească. Mai mult decât atât, pentru cei doi actori energia consumată pe platou a devenit un catalizator.

„Filmările la <Joc periculos> au fost pentru noi o adevărată terapie de cuplu. Sper să funcționeze la fel și pentru cuplurile care au probleme, să vadă videoclipul împreună, să se regăsească în personaje, să înțeleagă că lucrurile pot fi reparate, să renunțe la jocul periculos al tăcerilor, al neascultărilor, al necomunicării.” - declară Radu Micu, protagonistul și regizorul videoclipului.

Melodia „Joc periculos” este scrisă de Dan Teodorescu, solistul recunoscând că a avut ca surse de inspirație diverse experiențe reale:

„Este inspirată din fapte reale; din biografia personală sau nu. Am ajuns la concluzia, ca mulți alții înaintea mea, că vorbele rănesc, dar tăcerea ucide.”

Materialul a avut următoarea echipă tehnică: Bogdan Stanciu (director de imagine), Tudor Olaru (montaj) și Mugurel Coman (producător).

Citește mai multe despre TAXI
Videoclipuri cu TAXI
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE