Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Tarja Turunen - No Bitter End

Regina heavy metalului, Tarja Turunen, a lansat videoclipul noului single, „No Bitter End”, extras de pe albumul supriză pregătit de aceasta. Materialul este disponibil în articol.

Acesta face parte de pe albumul „The Brightest Void”, surpriza pe care artista a pregătit-o pentru fanii săi, în așteptarea albumului care va apărea în vară. Single-ul care deschide „The Brighetest Void”, este o primă privire în noul proiect al Tarjiei, care este de altfel unul dintre cele mai heavy de până acum. El surprinde cu riff-uri puternice de chitară, un beat energic realizat de Chad Smith la tobe și vocalul incredibil al fostei soliste Nightwish.

„Surprize, surprize! Sper că The Brightest Void este o surpriză plăcută pentru fiecare dintre voi. În timpul înregistrărilor pentru noul album, The Shadow Self, am realizat că sunt foarte multe cântece foarte dragi mie, doar pentru un singur album. Așadar, am decis să nu păstrez totul pentru mine și să împart cu voi, fanii mei, toate melodiile preferate. The Brightest Void este un album cu nouă piese! Sunt sigură că mulți vor descoperi imediat cât de mult cele două, The Brightest Void și The Shadow Self sunt împletite, chiar dacă sunt în același timp, două proiecte individuale. Sper că lansarea acestuia va îndulci așteptarea până în august și că piesele vă vor fi la fel de dragi cum îmi sunt mie.”, declară Tarja Turunen pe site-ul oficial.

„The Brightest Void” va fi lansat pe 3 iunie, în timp ce „The Shadow Self”, pe 8 august 2016.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Videoclipuri cu Tarja Turunen
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE