Urmărește-ne în Social Media

Tarja - O Come, O Come, Emmanuel

Pentru că tot au început ninsorile în zonele montane, Tarja Turunen ne propune un colind pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Este o reinterpretare magistrală şi magică a clasicului colind "O Come, O Come, Emmanuel", care primeşte un videoclip tipic nordic mai jos.

Fosta solistă Nightwish a pregătit un întreg album de muzică de Crăciun, cunoscut drept "From Spirits And Ghosts (Score For a Dark Christmas)". LP-ul debutează pe 17 noiembrie şi include 11 melodii clasice de Crăciun, regândite pentru vocea unică a artstei. Se vor simţi puternice influenţe gothice, pe care le-am găsit de altfel şi în "O Come, O Come, Emmanuel".

Tarja a lucrat cu o orchestră pentru reinterpretarea unor colinde precum "O Tannenbaum", "We Wish You a Merry Christmas" şi "Feliz Navidad". Pe lângă cele 11 melodii iernatice există şi un bonus track, o melodie nouă şi complet originală, cunoscută drept "Together". Revine la stilul clasic al artistei şi abordează o tematică mistică. Noul disc va sosi prin earMUSIC sub formă de digipack cu 1 CD, dar şi o versiune 1LP Gatefold de 180 de grame.

Va exista evident şi o variantă digitală oferită spre download şi streaming. Tracklistul pentru "From Spirits And Ghosts (Score For a Dark Christmas)" arată astfel:

01. O Come, O Come, Emmanuel
02. Together
03. We Three Kings
04. Deck The Halls
05. Pie Jesu
06. Amazing Grace
07. O Tannenbaum
08. Have Yourself A Merry Little Christmas
09. God Rest Ye
10. Feliz Navidad
11. What Child Is This
12. We Wish You A Merry Christmas

De producţie s-a ocupat Tarja, care a colaborat cu compozitorul Jim Dooley, câştigător de premiu Emmy pentru coloane sonore. A contribuit şi Tim Palmer, producător britanic care are la activ albume Pearl Jam, U2 sau David Bowie.

Tarja Turunen a cântat la Sala Palatului la începutul acestui an, apoi a participat la festivalul ARTmania de la Sibiu în iulie.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Tarja Turunen concertează în 2022 la București și Cluj-Napoca

Tarja Turunen revine în România. Pe 18 și 19 octombrie, fosta vocalistă Nightwish va concerta la București, respectiv Cluj-Napoca. Show-urile anunțate pentru 2022 fac parte din turneul de promovare a albumului "In The Raw".

Publicat

pe

Tarja Turunen in concert la Bucuresti

Luna octombrie a anului 2022 o va readuce pe Tarja Turunen în fața publicului din România. "Raw Tour", început în septembrie 2019 și întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19, a fost reluat anul acesta, pentru 2022 fiind planificate două concerte în țara noastră. Pe 18 octombrie, Tarja va concerta la Arenele Romane din București, iar pe 19 octombrie la Form Space din Cluj-Napoca. În cadrul acestor evenimente va fi promovat cel mai recent album solo al artistei, "In the Raw", disc lansat în august 2019 și aclamat de criticii de profil. ""In The Raw" ne amintește cât de bun poate fi metalul simfonic: interpretări vocale executate la perfecție, compoziție muzicală versatilă, aranjamente gândite în detaliu, muzicieni extrem de talentați și producție excelentă", notează Gary Hernandez de la "Metal Temple", acesta fiind doar unul dintre criticii care au apreciat acest material.

Bilete la concertele Tarja Turunen de la București și Cluj-Napoca:

  • Biletele pentru concertele din octombrie 2022 pot fi achiziționate online. Aici găsiți detalii privind prețurile biletelor pentru concertul de la București. Pentru informații legate de show-ul de la Cluj-Napoca, consultați Agenda InfoMusic.

Tarja Turunen este una dintre vocile scenei metal care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numără printre cele mai cunoscute soprane ale lumii, statut pe care l-a câștigat atât prin colaborarea cu trupa Nightwish, cât și datorită carierei solo.

După aproape un deceniu alături de Nightwish, carismatica artistă a pornit un proiect solo care s-a bucurat de succes la nivel internațional. A urcat pe scenele celor mai mari festivaluri din lume, iar în cei peste 15 ani de carieră solo a lansat cinci albume de studio, cel mai recent, "In the Raw", fiind lansat în 2019.

În cadrul materialelor lansate a colaborat cu artițti importanți ai scenei metal, precum Bjorn Strid de la Soilwork, Cristina Scabbia de la Lacuna Coil, Tommy Karevik de la Kamelot, Alissa White-Gluz de la Arch Enemy, Joe Satriani sau Mike Terrana.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6