Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Tarja - Innocence

Tarja a lansat videoclipul noului single ”Innocence”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Shadow Self”.

După câteva proiecte conexe pe zona muzicii clasice, Tarja a revenit la muzica rock, cea care i-a adus și consolidat baza de fani. Noul single al sopranei se numește ”Innocence” și este extras de pe albumul heavy rock "The Shadow Self".

Piesa ”Innocence” este acompaniată de un videoclip ce punctează problema violenței domestice.

“Videoclipul a fost filmat în Buenos Aires cu regizorul Mariano Catteno. Clipul abordează un subiect sensibil și sper că îi va face pe oameni să reflecteze. Îmi place că rezultatul filmărilor este mai curând un scurtmetraj, decât un videoclip”, a declarat Tarja.

Albumul "The Shadow Self"conține 11 piese, printre care regăsim și o colaborare interesantă cu Alissa White-Gluz de la ARCH ENEMY. Materialul va fi lansat pe 5 august 2016, până atunci putând fi precomandat în diverse formate, inclusiv CD sau, în ediție specială - CD+DVD.

Tracklist "The Shadow Self" - Tarja:

 1. Innocence
 2. Demons In You (feat. ARCH ENEMY's Alissa White-Gluz)
 3. No Bitter End
 4. Love To Hate
 5. Supremacy
 6. The Living End
 7. Diva
 8. Eagle Eye
 9. Undertaker
 10. Calling From The Wild
 11. Too Many

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Videoclipuri cu Tarja Turunen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE