Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Tarja - Feliz Navidad (Solo Version)

Cu numărătoarea inversă înainte de Crăciun începută deja, Tarja Turunen a lansat recent un album de piese de Crăciun. De pe acel LP putem asculta astăzi piesa "Feliz Navidad", într-o interpretare unică, ce include elemente gothice.

De pe albumul de Crăciun "From Spirits And Ghosts (Score For a Dark Christmas)" am putut asculta până acum piesele "O Come, O Come, Emmanuel", dar şi "O Tannenbaum". "Feliz Navidad" primeşte un videoclip oficial simplu, cu Tarja în prim plan, cu o coafură bogată şi un ten care ar face un elf gelos. În fundal ninge şi se văd siluetele unor copaci, iar acest clip poate fi lejer şi un lyric video, prin prisma versurilor apărute pe ecran.

Faţă de primele două colinde lansate ca single-uri, acesta lasă deoparte elementele gothice şi întunecate şi ţine viu spiritul plin de candoare al originalului. Au dispărut clapele în octavă joasă şi ecourile întunecate, înlocuite totuşi de o percuţie ceva mai prezentă şi instrumente de suflat ce adaugă la atmosfera acestei melodii. De ce este aceasta o versiune solo de "Feliz Navidad"?

Pentru că Tarja a creat şi o versiune specială a acestui single, una caritabilă. Împreună cu muzicieni de la Sonata Arctica, Poets of the Fall, Stratovarius, Epica sau Lacuna Coil, Tarja Turunen a înregistrat o variantă complet nouă a colindului. Toate veniturile din lansarea single-ulului vor fi donate persoanelor afectate de uraganul Irma în insula Barbuda.

Casa de discuri earMUSIC va dubla veniturile respective, menite pentru donaţii. Insula a fost devastată în proporţie de 90% în luna septembrie, iar Tarja avea o casă în zona Caraibelor şi prieteni în acea regiune. Pe varianta specială de "Feliz Navidad" o mai auzim pe Sharon Del Adel de la Within Temptation, dar şi pe Floor Jansen de la Nightwish.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Videoclipuri cu Tarja Turunen
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE