Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Tarja - An Empty Dream

Tarja a relansat piesa ”An Empty Dream” ca single. Înregistrată în 2015 pentru coloana sonoră a filmului ”Dead Heart”/ “Corazón Muerto”, melodia este readusă în atenția publicului. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat în Argentina.

"Piesa "An Empty Dream" mi-a fost prezentată de către regizorul de filme Mariano Cattaneo, în Argentina. L-am ascultat, mi-a plăcut și mi-am dorit să pot lucra la el, să îl pot face să sune mai mult în stilul meu. Am rescris versurile în engleză, după ce am văzut filmul, și am lucrat la linia melodică. Am scris, de asemenea, muzica pentru mijlocul părții a 8-a. Versiunea din film a piesei este viziunea compozitorului și a regizorului, iar cea de pe album este viziunea mea. E un pic diferită :)

Am filmat un videoclip pentru această piesă în Buenos Aires, în aceeași locație în care a fost filmată și pelicula. La o fabrică veche, abandonată. Un loc care arăta cu adevărat înfricoșător. Am avut plăcerea de a lucra cu actrița principală din film, Ariadna Asturzzi, iar la înregistrări m-am distrat foarte bine cu ea și cu cei din echipa de filmări", a declarat Tarja.

Tarja Turunen a fost confirmată în line-up-ul festivalului ARTmania, eveniment care va avea loc la Sibiu, în perioada 28-29 iulie 2017.  Soprana finalndeză revine pentru a-și promova noul album, "The Shadow Self". Concertul Tarjei va avea loc sâmbătă, 29 iulie, în Piața Mare din Sibiu.

Întâmpinat cu aplauze de public și critică deopotrivă, albumul "The Shadow Self" (august 2016) reprezintă o aventură introspectivă, o explorare a zonelor de umbră din interiorul unui suflet, acele colțuri care găzduiesc fantome și din care, spune Tarja, și-ar putea trage seva forța creatoare și inspirația artistică.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre tarja
Videoclipuri cu tarja
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE