Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Tarja - An Empty Dream

Tarja a relansat piesa ”An Empty Dream” ca single. Înregistrată în 2015 pentru coloana sonoră a filmului ”Dead Heart”/ “Corazón Muerto”, melodia este readusă în atenția publicului. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat în Argentina.

"Piesa "An Empty Dream" mi-a fost prezentată de către regizorul de filme Mariano Cattaneo, în Argentina. L-am ascultat, mi-a plăcut și mi-am dorit să pot lucra la el, să îl pot face să sune mai mult în stilul meu. Am rescris versurile în engleză, după ce am văzut filmul, și am lucrat la linia melodică. Am scris, de asemenea, muzica pentru mijlocul părții a 8-a. Versiunea din film a piesei este viziunea compozitorului și a regizorului, iar cea de pe album este viziunea mea. E un pic diferită :)

Am filmat un videoclip pentru această piesă în Buenos Aires, în aceeași locație în care a fost filmată și pelicula. La o fabrică veche, abandonată. Un loc care arăta cu adevărat înfricoșător. Am avut plăcerea de a lucra cu actrița principală din film, Ariadna Asturzzi, iar la înregistrări m-am distrat foarte bine cu ea și cu cei din echipa de filmări", a declarat Tarja.

Tarja Turunen a fost confirmată în line-up-ul festivalului ARTmania, eveniment care va avea loc la Sibiu, în perioada 28-29 iulie 2017.  Soprana finalndeză revine pentru a-și promova noul album, "The Shadow Self". Concertul Tarjei va avea loc sâmbătă, 29 iulie, în Piața Mare din Sibiu.

Întâmpinat cu aplauze de public și critică deopotrivă, albumul "The Shadow Self" (august 2016) reprezintă o aventură introspectivă, o explorare a zonelor de umbră din interiorul unui suflet, acele colțuri care găzduiesc fantome și din care, spune Tarja, și-ar putea trage seva forța creatoare și inspirația artistică.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre tarja
Videoclipuri cu tarja
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE