Urmărește-ne în Social Media

Țapinarii - Spune-mi pe nume

Țapinarii întâmpină Ziua Îndrăgostiților cu o piesă în spiritul lipsit de dulcegării al trupei - ”Spune-mi pe nume”. În versuri, formația descrie o relație de iubire matură, trecută de mult de etapa ”fluturași în stomac”.

Formația Țapinarii reușește încă o dată să iasă din tiparul Valentine's Day cu o piesă ce pune în lumină evoluția firească a unei relații de iubire. În piesa "Spune-mi pe nume", cuvintele de alint nu mai sunt la fel de dulci ca altă dată, dar legătura dintre cei doi este mai puternică datorită sincerității.

"Azi ești frumoasă, maimuțico
Ești cea mai tare, nesuferito
Te iubesc mult, scorpie mică" (refren "Spune-mi pe nume")

Trupa de folk alternativ Țapinarii și-a început activitatea în 2001, lansând controversatul clip al piesei "Sunt fericit". La primul lor concert din august 2001, Țapinarii au umplut până la refuz "Strada de Vară". A urmat videoclipul piesei "Unde ești", iar lansarea primului album a avut loc pe 17 octombrie 2001 la Green Hours. Discografia trupei Țapinarii s-a extins, apoi, treptat, cuprinzând șapte albume și o compilație de tip "Best of". Cel mai recent album de studio, "7 păcate răscumpărate", a fost lansat în 2008.

Trupa Țapinarii susține și anul acesta tradiționalele concerte Anti Valentine's Day, ce au apărut ca o alternativă la muzica siropoasă, la kitsch, la consumerismul de prost gust, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este un concert alternativ, destinat persoanelor sincere fie că sunt sau nu într-o relație. Prima ediție a avut loc în anul 2002, în București, și de atunci s-a dezvoltat treptat.

Comentarii