Urmărește-ne în Social Media

Țapinarii - Noroc

Țapinarii nu țin cont de stereotipuri și dau ”Noroc”, la aceeași masă, atât cu folkiști, cât și cu hipsteri și rockeri. În stilul caracteristic trupei, noul single cuprinde în versuri cu tâlc tematici spinoase ale zilelor noastre.

Noroc” este o piesă ce poartă semnătura formației pe partea de text și muzică, Adrian Tãnase și Cosmin Covei ocupându-se și de regia și montajul videoclipului. Single-ul a fost înregistrat și montat la Lex Music cu inginerul de sunet Florin Alexe.

”Țapinarii dau noroc cu omul, nu cu băutura! Voie bună!”, este mesajul formației, transmis prin versurile piesei ”Noroc”.

Anterior acestei melodii, formația a lansat piesa ”Taci”, aceasta având premiera în cadrul serialului animat de comedie ”Doi Degeaba”.

Trupa Tapinarii și-a început activitatea în 2001. Cosmin Covei făcuse un filmuleț-portret, având ca protagonist un pitic stripper, apoi a fost compusă și piesa „Sunt fericit”, iar filmulețul s-a transformat în videoclip muzical. Difuzat de 11 ori doar într-o oră la „Metropolis”, un record de difuzare, videoclipul a avut un mare succes, fiind nominalizat la sectiunea videoclipul anului de către revista Musical Report. Astfel, la primul lor concert din august 2001, formația a umplut până la refuz ”Strada de Vara”. A urmat videoclipul piesei ‘Unde ești’ și lansarea primului album, în octombrie 2001.

Discografia trupei Tapinarii s-a extins, apoi, treptat, cuprinzând acum 7 albume și o compilație de tip ”Best of”. Cel mai recent album de studio,  ”7 păcate răscumparate”, a fost lansat în 2008.

Comentarii