Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Take That - These Days

Take That în formulă de 3 a revenit cu un nou single - ”These Days” - și un videoclip ce ne poartă în trecut. Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio al grupului britanic, ”III”, ce va fi lansat pe 1 decembrie 2014.

Gary Barlow, Howard Donald și Mark Owen duc mai departe istoria uneia dintre cele mai îndrăgite trupe britanice de muzică pop, Take That. Cu același spirit energic și în formulă de 3, noul single ”These Days” trezește pentru cei contemporani cu membrii formației amintiri din perioada anilor '90. Single-ul este compus de Jamie Norton și Ben Mark și produs de Greg Kurstin (Katy Perry, Kylie Minogue, Lily Allen).

Piesa ”These Days” este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio Take That. Conform declarațiilor lui Gary Barlow, materialul este ”un amalgam al muzicii Take That din ultimii 8 ani”. Discul intitulat sugestiv ”III” va fi lansat pe piață pe 1 decembrie 2014.

Tracklist ”III” - Take That

 1. "These Days"
 2. "Let in the Sun"
 3. "If You Want It"
 4. "Lovelife"
 5. "Portrait"
 6. "Higher than Higher"
 7. "I Like It"
 8. "Give You My Love"
 9. "Freeze"
 10. "Into the Wild"
 11. "Flaws"
 12. "Get Ready For It"

”Progress” a fost ultimul album Take That lansat în formulă completă (Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange și Robbie Williams). Acesta a apărut pe piață în 2010, debutând pe prima poziție în topul UK Albums Chart și European Top 100 Albums. Lansarea discului a fost urmată de un turneu mondial de mare succes în 2011.

Citește mai multe despre Take That
Videoclipuri cu Take That
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE