Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Take That - Let In The Sun

Take That a lansat videoclipul noului single ”Let In The Sun”, extras de pe albumul ”III”. Piesa este produsă de Stuart Price, pentru videoclip formația colaborând cu Found Collective.

Gary Barlow, Howard Donald și Mark Owen duc mai departe istoria uneia dintre cele mai îndrăgite trupe britanice de muzică pop, Take That. Cu același spirit energic și în formulă de 3, noul single ”Let In The Sun” trezește pentru cei contemporani cu membrii formației amintiri din perioada anilor ’90.

Conform declarațiilor lui Gary Barlow, noul album ”III” este ”un amalgam al muzicii Take That din ultimii 8 ani”. Discul a fost lansat pe piață pe 1 decembrie 2014 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart.

Tracklist ”III” – Take That

 1. „These Days”
 2. „Let in the Sun”
 3. „If You Want It”
 4. „Lovelife”
 5. „Portrait”
 6. „Higher than Higher”
 7. „I Like It”
 8. „Give You My Love”
 9. „Freeze”
 10. „Into the Wild”
 11. „Flaws”
 12. „Get Ready For It”

”Progress” a fost ultimul album Take That lansat în formulă completă (Gary Barlow,Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange și Robbie Williams). Acesta a apărut pe piață în 2010, debutând pe prima poziție în topul UK Albums Chart și European Top 100 Albums. Lansarea discului a fost urmată de un turneu mondial de mare succes în 2011.

Citește mai multe despre Take That
Videoclipuri cu Take That
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE