Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Take That - Get Ready For It

Take That a lansat videoclipul noului single ”Get Ready For It”, inclus pe coloana sonoră a a filmului de acțiune și aventură ”Kingsman: The Secret Service”. Pelicula îi are în distribuție pe Samuel L. Jackson și Colin Firth și va avea premiera în cinematografele din SUA pe 13 februarie.

Gary Barlow, Howard Donald și Mark Owen duc mai departe istoria uneia dintre cele mai îndrăgite trupe britanice de muzică pop, Take That. Noul single ”Get Ready For It” este extras de pe cel de-al 7-lea album de studio Take That, ”III”, fiind inclus și pe coloana sonoră a filmului ”Kingsman: The Secret Service”.

”Kingsman: The Secret Service” - Trailer

Conform declarațiilor lui Gary Barlow, noul album ”III” este ”un amalgam al muzicii Take That din ultimii 8 ani”. Discul a fost lansat pe piață pe 1 decembrie 2014 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart.

Tracklist ”III” - Take That

 1. "These Days"
 2. "Let in the Sun"
 3. "If You Want It"
 4. "Lovelife"
 5. "Portrait"
 6. "Higher than Higher"
 7. "I Like It"
 8. "Give You My Love"
 9. "Freeze"
 10. "Into the Wild"
 11. "Flaws"
 12. "Get Ready For It"

”Progress” a fost ultimul album Take That lansat în formulă completă (Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange și Robbie Williams). Acesta a apărut pe piață în 2010, debutând pe prima poziție în topul UK Albums Chart și European Top 100 Albums. Lansarea discului a fost urmată de un turneu mondial de mare succes în 2011.

Citește mai multe despre Take That
Videoclipuri cu Take That
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE