Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: SZA, The Weeknd, Travis Scott - Power Is Power (Game of Thrones)

SZA, The Weeknd şi Travis Scott au lansat în luna aprilie piesa "Power Is Power", care apare pe coloana sonoră a celebrului serial HBO "Game of Thrones". Melodia hip-hop a făcut senzaţie printre fanii artiştilor şi acum primeşte un videoclip cu secvenţe din legendarele lupte ale ultimelor episoade GoT.

"Power Is Power" include un sample de sintetizator bombastic care pare reciclat din piesele de pe coloana sonoră a lui "Black Panther". E interesantă şi cromatica cu care se prezintă fiecare artist în clip, cu o aluzie la bătălia dingre gheaţă şi foc a serialului HBO. The Weeknd pare să fie un personaj al gheţurilor, acoperit cu blănuri şi privind spre imagini cu Night King.

Rapperul apare pe celebrul Iron Throne şi cântă despre "cuţitul din inimă, care nu l-a încetinit", aluzie la uciderea şi învierea lui Jon Snow. Intră pe vers apoi SZA, reprezentată a focului, într-o ţinută roşie şi evocând imaginea Mamei Dragonilor. Artista se unduieşte pe acelaşi tron din săbii, cu imagini intercalate cu dragonii din producţia HBO.

Travis Scott apare spre finalul piesei, cu autotune şi mult ecou, evocând o prezenţă magică. Artistul are o armură groasă şi o alură de forţă a răului. Această piesă apare pe albumul "For the Throne", care a debutat pe 26 aprilie şi include 14 track-uri inspirate de serialul "Game of Thrones". Pe acelaşi album mai auzim piese ale lui ASAP Rocky, Lil Peep, Ellie Goulding, Mumford and Sons, The National şi Rosalia.

Artiştii nu sunt străini de apariţii în serial. The National a înregistrat o versiune proprie a melodiei "The Rains of Castamere", care a apărut în sezonul 2 al serialului. Mumford and Sons au fost trupa aleasă pentru nunta lui Kit Harrington (Jon Snow în serial) în viaţa reală. De asemenea în serial au apărut artişti de la Mastodon, Coldplay, Sigur Ros, dar şi Ed Sheeran.

SZA şi Travis Scott au mai colaborat în 2017 pe piesa "Love Galore", iar The Weeknd şi Scott au cântat împreună pe melodia "Wonderful" din 2016. Florence and the Machine a lansat la final de aprilie piesa "Jenny of Oldstones" la finalul episodului 2 din sezonul 8 "Game of Thrones", o melodie foarte bine primită de public. După ce se termină ultimele 3 episoade ale sezonului veţi avea ocazia să îl vedeţi pe Night King la East European Comic Con 2019, la Romexpo, între 24 şi 26 mai.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre SZAThe WeekndTravis Scott
Videoclipuri cu SZAThe WeekndTravis Scott
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE