Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Videoclip oficial: Sunet Fin feat. Dj Dox - #Bassbalans

Sunet Fin a lansat primul videoclip - ”#Bassbalans”. Piesa prezintă direcția generală a proiectului: hip-hop alternativ făcut pentru a fi cântat live.

"Ăsta e proiectu', ce-ți arde filamentu' / Se ia curentu', din periferie până-n centru/".  - Sunet Fin

În luna martie 2014, Sthelu de la trupa R A S A, lucrând la E.P-ul ”Classic”, a avut viziunea unui material reorchestrat cu live band. Împreuna cu Vladimir, un prieten toboșar, au început să caute oamenii potriviți pentru formație.

Sthelu, arădean stabilit în capitală, l-a întâlnit pe Robert Munean, basist originar din Târgoviște, cu care au început discuțiile despre noul proiect muzical.

În iunie, Vladimir, toboșarul arădean care stătea la Timișoara, s-a mutat în București. Mai era nevoie de un chitarist. După niște căutari și câteva audiții, a fost găsit omul potrivit, Alexei Rus, originar din Chișinău.

E.P.ul ”CLASIC”, semnat Sthelu vs Ripp, a fost lansat pe canalul de Youtube al trupei RASA în vara anului 2014 și de atunci întregul material a fost adaptat pentru formatul de live band. Ideea de la care s-a pornit a fost adaptarea albumului, care să închege trupa pentru noile creații muzicale. Din atmosfera de la repetiții s-a stabilit că cea mai potrivită denumire pentru noul proiect este Sunet Fin, denumire inspirată din titlul unei piese de pe materialul „Clasic".

”Fiind un stil ce alătură rap cu rock, condimentat cu alte influențe, i-am zis alternative hip-hop.” - Sunet Fin

Single-ul de debut, ”#Bassbalans”, este compoziție proprie și îl are ca invitat pe Dj Dox, o primă colaborare de studio cu Sunet Fin, după o experiență live. Regia și montajul videoclipului au fost realizate de către Marius Ionuț.

Citește mai multe despre Sunet Fin
Videoclipuri cu Sunet Fin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE