Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Sunet Fin feat. Dj Dox - #Bassbalans

Sunet Fin a lansat primul videoclip - ”#Bassbalans”. Piesa prezintă direcția generală a proiectului: hip-hop alternativ făcut pentru a fi cântat live.

"Ăsta e proiectu', ce-ți arde filamentu' / Se ia curentu', din periferie până-n centru/".  - Sunet Fin

În luna martie 2014, Sthelu de la trupa R A S A, lucrând la E.P-ul ”Classic”, a avut viziunea unui material reorchestrat cu live band. Împreuna cu Vladimir, un prieten toboșar, au început să caute oamenii potriviți pentru formație.

Sthelu, arădean stabilit în capitală, l-a întâlnit pe Robert Munean, basist originar din Târgoviște, cu care au început discuțiile despre noul proiect muzical.

În iunie, Vladimir, toboșarul arădean care stătea la Timișoara, s-a mutat în București. Mai era nevoie de un chitarist. După niște căutari și câteva audiții, a fost găsit omul potrivit, Alexei Rus, originar din Chișinău.

E.P.ul ”CLASIC”, semnat Sthelu vs Ripp, a fost lansat pe canalul de Youtube al trupei RASA în vara anului 2014 și de atunci întregul material a fost adaptat pentru formatul de live band. Ideea de la care s-a pornit a fost adaptarea albumului, care să închege trupa pentru noile creații muzicale. Din atmosfera de la repetiții s-a stabilit că cea mai potrivită denumire pentru noul proiect este Sunet Fin, denumire inspirată din titlul unei piese de pe materialul „Clasic".

”Fiind un stil ce alătură rap cu rock, condimentat cu alte influențe, i-am zis alternative hip-hop.” - Sunet Fin

Single-ul de debut, ”#Bassbalans”, este compoziție proprie și îl are ca invitat pe Dj Dox, o primă colaborare de studio cu Sunet Fin, după o experiență live. Regia și montajul videoclipului au fost realizate de către Marius Ionuț.

Citește mai multe despre Sunet Fin
Videoclipuri cu Sunet Fin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE