Urmărește-ne în Social Media

Șuie Paparude - Mergem Mai Departe

Șuie Paparude şi-a surprins fanii în ultimele zile ale anului 2018, prin lansarea unui nou album. De pe acest album a fost extras şi un single, intitulat "Mergem Mai Departe" şi care primeşte un videoclip cu unghiuri inedite de filmare. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Șuie Paparude a organizat clasicul concert de pe 30 decembrie, ocazie cu care a lansat atât noul album, cât şi noul videoclip. Trupa nu a oferit foarte multe detalii despre disc, dar fanii speculează pe Facebook că numele sau ar fi "Șuie Paparude". Mai mult decât atât, grupul a făcut materialul disponibil gratuit prin Wetransfer.

"Mergem Mai Departe" vine cu un mesaj clar al trupei: "am revenit după câţiva ani de pauză, cu multă energie". Videoclipul său este unul intim, surprinzând fanii trupei în momente din viaţa de zi cu zi. Ce au în comun cu toţii? Dansează pe noua piesă a lui Bean, Michi şi Dobrică. În faţa computerului, în staţie la autobuz, la munte sau la mare, fanii trăiesc pe beat-urile cântecului.

Protagoniştii principali sunt un tânăr şi o tânără care se tot teleportează în locuri cool din ţară. Îi vedem şi pe Bean and co în studio cântând şi compunând, alternaţi cu imaginea tinerilor filmaţi din unghiuri psihedelice şi rotative. Totul se încheie chiar cu un concert al băieţilor filmat din culise şi pe scenă.

O privire aruncată rapid peste albumul oferit gratuit de Șuie ne arată că primim 20 de piese. Printre ele se numără şi "Omul de Gheaţă", care a debutat la final de 2017. Cu ocazia acelui debut am avut ocazia să stăm de vorbă cu trupa, aflând cum a fost anul 2017 pentru artişti şi ce ne pregăteau pentru 2018.

Șuie Paparude este unul dintre actele electronice cele mai longevive din România. S-a reinventat constant, incluzând elemente de DNB, dubstep în unele piese şi frizând trip hop-ul şi downtempo-ul pe altele. Povestea sa începea în 1993, iar prima jumătate din istoria trupei s-a legat de colaborarea cu solistul şi versificatorul trupei Cezar Stănciulescu aka Junkyard.

În 2009 Junkyard părăsea trupa, fiind înlocuit cu MC Bean, care aducea un nou vibe şi suflu acestui proiect muzical. Fanii trupei pot descărca noul album complet gratuit de aici, sau îl pot asculta pe YouTube în integralitate.

PUBLICITATE
Comentarii