Urmărește-ne în Social Media

Șuie Paparude - Mergem Mai Departe

Șuie Paparude şi-a surprins fanii în ultimele zile ale anului 2018, prin lansarea unui nou album. De pe acest album a fost extras şi un single, intitulat "Mergem Mai Departe" şi care primeşte un videoclip cu unghiuri inedite de filmare. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Șuie Paparude a organizat clasicul concert de pe 30 decembrie, ocazie cu care a lansat atât noul album, cât şi noul videoclip. Trupa nu a oferit foarte multe detalii despre disc, dar fanii speculează pe Facebook că numele sau ar fi "Șuie Paparude". Mai mult decât atât, grupul a făcut materialul disponibil gratuit prin Wetransfer.

"Mergem Mai Departe" vine cu un mesaj clar al trupei: "am revenit după câţiva ani de pauză, cu multă energie". Videoclipul său este unul intim, surprinzând fanii trupei în momente din viaţa de zi cu zi. Ce au în comun cu toţii? Dansează pe noua piesă a lui Bean, Michi şi Dobrică. În faţa computerului, în staţie la autobuz, la munte sau la mare, fanii trăiesc pe beat-urile cântecului.

Protagoniştii principali sunt un tânăr şi o tânără care se tot teleportează în locuri cool din ţară. Îi vedem şi pe Bean and co în studio cântând şi compunând, alternaţi cu imaginea tinerilor filmaţi din unghiuri psihedelice şi rotative. Totul se încheie chiar cu un concert al băieţilor filmat din culise şi pe scenă.

O privire aruncată rapid peste albumul oferit gratuit de Șuie ne arată că primim 20 de piese. Printre ele se numără şi "Omul de Gheaţă", care a debutat la final de 2017. Cu ocazia acelui debut am avut ocazia să stăm de vorbă cu trupa, aflând cum a fost anul 2017 pentru artişti şi ce ne pregăteau pentru 2018.

Șuie Paparude este unul dintre actele electronice cele mai longevive din România. S-a reinventat constant, incluzând elemente de DNB, dubstep în unele piese şi frizând trip hop-ul şi downtempo-ul pe altele. Povestea sa începea în 1993, iar prima jumătate din istoria trupei s-a legat de colaborarea cu solistul şi versificatorul trupei Cezar Stănciulescu aka Junkyard.

În 2009 Junkyard părăsea trupa, fiind înlocuit cu MC Bean, care aducea un nou vibe şi suflu acestui proiect muzical. Fanii trupei pot descărca noul album complet gratuit de aici, sau îl pot asculta pe YouTube în integralitate.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera sunt primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival 2023

Cea de-a treia ediție a festivalului Old Blacks Rock & More Festival are loc pe 17 iunie 2023, la Arenele Romane. Sunt invitate trupe de renume, cu experiență în spate și cu hituri la pachet. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Într-o singură zi de festival, vor urca pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: Șuie Paparude, Timpuri Noi, Iedera. Mai multe nume vor fi anunțate în curând de organizatori.

"Pentru că ecourile în rândul publicului au fost pozitive, ne dorim ca festivalul nostru să devină un festival-tradiție al Bucureștiului. Ne aflăm în perioada de Presale, așa că, aceste prețuri ale biletelor sunt valabile doar până pe data de 31 martie 2023 și locurile sunt limitate", a declarat Marius Chină, unul dintre organizatori. 

De 26 de ani încoace, Şuie Paparude ne provoacă simţurile cu sound-uri unice de wave electro, combinate cu dubstep şi stiluri muzicale noi, orchestrate în cele mai neaşteptate şi originale moduri. Piese celebre pe care le ştii din studenţie sau adolescenţă, care te activau şi te ridicau instant de pe scaune, cum sunt "Soundcheck" sau "A fost odată", dar şi producţii noi, ca "Mergem mai departe" vor răsuna şi vor încinge dansul la Arenele Romane, în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului.

Trupa Iedera a mai făcut senzație la OLD BLACKS Rock & More Festival, iar fanii abia așteaptă să fredoneze alături de artiștii preferați melodii ca "Am tricou cu Superman" sau "Mai tare ca maneaua".

Timpuri Noi este una dintre cele mai longevive trupe de muzică rock formată în 1983 în București. Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock București, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep (1992), Asia și Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull (1994), Iron Maiden și Kreator (1995). Pe dată de 20 mai 1994 Timpuri Noi este prima formație din România care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București (eveniment înregistrat și lansat apoi pe casetă).

OLD BLACKS Rock & More Festival s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului încă de la prima ediţie, promovând diferite stiluri de rock, combinate cu cele mai diverse sounduri: electro, funk, hip-hop şi alte genuri încă neexplorate îndeajuns până acum la noi.

Bilete OLD BLACKS Rock & More Festival

  • Acces General (presale) - 50 lei + taxe

Info acces:

Evenimentul OLD BLACKS Rock & More Festival de la Arenele Romane are loc pe 17 iunie 2023, de la ora 20.00, iar accesul se face de la 18:30.

Copiii cu vârsta mai mică de 7 ani nu plătesc bilet și pot avea acces doar împreună cu unul dintre părinți. Părintele trebuie să dețină bilet.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2