Urmărește-ne în Social Media

Sugarland - Babe ft. Taylor Swift

Dacă Corey Taylor poate apărea într-un videoclip al celor de la Steel Panther, de ce să nu apară şi Taylor Swift într-o creaţie marca Sugarland? Artista îşi face apariţia în noul clip al melodiei "Babe". Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Taylor Swift joacă rolul negativ, cel al femeii fatale, care distruge o căsnicie. În "Babe" una dintre solistele grupului Sugarland îşi aşteaptă bărbatul acasă, în vreme ce acesta se află la birou, fermecat de colega de muncă roşcată. Aceasta este jucată de Taylor Swift, femeia fatală.

Cu păr roşcat şi haine roşii, Taylor atrage privirile tuturor colegilor de muncă. Flirtează agresiv cu bărbatul căsătorit şi cu gesturi lascive îl conduce spre păcat. Momentele tandre dintre cei doi sunt surprinse de soţie şi urmează inevitabila dramă. Amarul înecat în alcool, frustrarea clasică de housewife, toate fac parte din acest peisaj arhicunoscut.

Cei care privesc cu atenţie clipul o să observe că bărbatul căsătorit e nimeni altul decât actorul Brandon Routh, celebru pentru filmul "Superman" din 2007. "Babe" este un pop light combinat cu country, imnul unei idile nepotrivite care aminteşte de serialul "Mad Men". Acesta a şi fost citat de artişti ca inspiraţie pentru piesă şi videoclip.

Don Draper ar fi probabil ceva mai agresiv în flirt cu roşcata de la birou, asta e sigur. Punem apariţia lui Taylor cu un rol relativ mic pe seama unei prietenii cu fetele de la Sugarland. Taylor Swift se află acum în etapa europeană a turneului de promovare a ultimului său album. Turneul pornea în Arizona pe 9 mai şi o duce pe tânăra artistă în toată lumea. Va reveni în State pe 30 iunie şi va concerta acolo până în octombrie, când urmează opriri în Japonia şi Australia.

Sugarland este un duo country activ din 2002 până în 2012. Se reunea în 2017 şi era trio pentru o scurtă perioadă de timp. Albumul de debut, "Twice the Speed of Life" a atins vânzări multi platinum. De pe LP s-au remarcat primele două single-uri ce au ajuns pe locul întâi în topurile din SUA. Sugarland a lansat pe 8 iunie albumul "Bigger", al şaselea din discografia trupei.

Taylor Swift a compus piesa aceasta pentru un album mai vechi al său şi a făcut-o cadou fetelor de la Sugarland.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Taylor Swift lansează "Midnights", cel de-al 10-lea album de studio

Creativitatea muzicală a artistei de 32 de ani nu pare să se "odihnească" nici măcar o secundă. Taylor Swift a anunțat recent un nou material discografic, programat de lansare peste doar câteva săptămâni. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift în videoclipul ”Willow”
Taylor Swift în videoclipul ”Willow” │ FOTO: Captură YouTube

Taylor Swift și-a surprins fanii cu anunțul unui nou album, "Midnights", ce urmează să apară pe 21 octombrie. Dezvăluirea albumului a avut loc în timpul discursului de la MTV Video Music Awards, când artista a acceptat un premiu pentru videoclipul anului. La scurt timp după anunțul "live", Taylor Swift și-a actualizat și platformele de socializare cu detalii despre album.

"[Midnights] este o colecție de muzică scrisă în miez de noapte, o călătorie printre terori și vise dulci. Momentele de anxietate și demonii cu care ne confruntăm. Pentru noi toți care ne-am tot frământat și am decis să ținem lumina aprinsă și să mergem să căutăm - în speranța că, poate, în cel de-al doisprezecelea ceas...ne vom găsi pe noi înșine", este o parte din descrierea albumului.

"Midnights" este cel de-al zecelea album din cariera artistei. Vine după "Folklore" și "Evermore", ambele având lansări surpriză, la cinci luni distanță, în 2020.

La sfârșitul anului trecut, Swift a prezentat publicului o nouă versiune a albumului "Red", pe care artista îl prezenta publicului pentru prima oară în 2012. Noul disc "Red (Taylor's Version)" include 30 de piese și colaborări cu artiști precum Ed Sheeran, Chris Stapleton și Phoebe Bridgers.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2