Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Sugarland - Babe ft. Taylor Swift

Dacă Corey Taylor poate apărea într-un videoclip al celor de la Steel Panther, de ce să nu apară şi Taylor Swift într-o creaţie marca Sugarland? Artista îşi face apariţia în noul clip al melodiei "Babe". Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Taylor Swift joacă rolul negativ, cel al femeii fatale, care distruge o căsnicie. În "Babe" una dintre solistele grupului Sugarland îşi aşteaptă bărbatul acasă, în vreme ce acesta se află la birou, fermecat de colega de muncă roşcată. Aceasta este jucată de Taylor Swift, femeia fatală.

Cu păr roşcat şi haine roşii, Taylor atrage privirile tuturor colegilor de muncă. Flirtează agresiv cu bărbatul căsătorit şi cu gesturi lascive îl conduce spre păcat. Momentele tandre dintre cei doi sunt surprinse de soţie şi urmează inevitabila dramă. Amarul înecat în alcool, frustrarea clasică de housewife, toate fac parte din acest peisaj arhicunoscut.

Cei care privesc cu atenţie clipul o să observe că bărbatul căsătorit e nimeni altul decât actorul Brandon Routh, celebru pentru filmul "Superman" din 2007. "Babe" este un pop light combinat cu country, imnul unei idile nepotrivite care aminteşte de serialul "Mad Men". Acesta a şi fost citat de artişti ca inspiraţie pentru piesă şi videoclip.

Don Draper ar fi probabil ceva mai agresiv în flirt cu roşcata de la birou, asta e sigur. Punem apariţia lui Taylor cu un rol relativ mic pe seama unei prietenii cu fetele de la Sugarland. Taylor Swift se află acum în etapa europeană a turneului de promovare a ultimului său album. Turneul pornea în Arizona pe 9 mai şi o duce pe tânăra artistă în toată lumea. Va reveni în State pe 30 iunie şi va concerta acolo până în octombrie, când urmează opriri în Japonia şi Australia.

Sugarland este un duo country activ din 2002 până în 2012. Se reunea în 2017 şi era trio pentru o scurtă perioadă de timp. Albumul de debut, "Twice the Speed of Life" a atins vânzări multi platinum. De pe LP s-au remarcat primele două single-uri ce au ajuns pe locul întâi în topurile din SUA. Sugarland a lansat pe 8 iunie albumul "Bigger", al şaselea din discografia trupei.

Taylor Swift a compus piesa aceasta pentru un album mai vechi al său şi a făcut-o cadou fetelor de la Sugarland.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE