Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Suede - The Invisibles

Suede începe promovarea celui de-al 8-lea album de studio cu piesa ”The Invisibles”. Melodia și videoclipul ce o acompaniază introduce publicul în universul tulburător al discului ”The Blue Hour”.

Noul single Suede a avut premiera în emisiunea lui Steve Lamacq de la BBC 6 Music. ”The Invisibles” este o piesă ce scoate ascultătorul din bula de confort, provocându-l să mediteze la frici și anxietăți.

Melodia indică direcția întregului LP ”The Blue Hour”, despre care solistul Brett Anderson spune că nu a fost creat pentru a fi pe placul celor mulți.

”(Albumul) Este destul de rece și tulburător. Multe dintre piese sunt despre problemele din copilărie, așa că e destul de neplăcut din multe privințe. Cred că Suede ar trebui să fie inconfortabilă, cam ăsta este scopul unei trupe ca Suede. De fiecare dată când am încercat să fim pe placul oamenilor, nu a funcționat”, a explicat solistul Suede pentru NME.

The Blue Hour” va fi lansat pe 21 septembrie, la doi ani de la discul anterior, ”Night Thoughts”.

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann. În aprilie 1992, trupa a apărut pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă din Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din UK. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat premiul Mercury Music Prize.

În 2013, Suede a cântat la București în cadrul festivalului Summer Well. Citește impresii de la concert și vezi galeria de poze cu trupa.

Citește mai multe despre Suede
Videoclipuri cu Suede
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE