Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Suede - Like Kids

Suede a lansat videoclipul noului single ”Like Kids”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Night Thoughts”, programat pentru lansare în ianuarie 2016.
Urmărește-ne pe

Suede readuce în prezent muzica și atmosfera anilor '70. Noul album al formației se numește ”Night Thoughts” și pare a veni dintr-o altă epocă a industriei muzicale, o epocă tot mai des invocată în prezent de artiștii alternativi.

"Am vrut să facem un album atipic anului 2015. Genul de album pe care îl asculți de la cap la coadă. ”Night Thoughts” vorbește despre acele momente în care te trezești la 4 dimineața și simți cum pereții se prăbușesc pe tine. Este un album despre frică, iubire și pierdere”, a declarat solistul Brett Anderson.

După ”Outsiders”, primul single extras de pe acest material, Suede a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Like Kids”. Melodia vine însoțită de un videoclip ce surprinde perfect starea unei petreceri în care nici unul dintre cei prezenți nu mai este suficient de treaz pentru a păstra aparențele.

Night Thoughts” va fi lansat pe 22 ianuarie. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”Night Thoughts” - Suede:

 1. When You Are Young
 2. Outsiders
 3. No Tomorrow
 4. Pale Snow
 5. I Don't Know How To Reach You
 6. What I'm Trying To Tell You
 7. Tightrope
 8. Learning To Be
 9. Like Kids
 10. I Can't Give Her What She Wants
 11. When You Were Young
 12. The Fur & The Feathers
Suede - ”Night Thoughts” (copertă album)

Suede - ”Night Thoughts” (copertă album)

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann. În aprilie 1992, trupa a apărut pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă din Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din UK. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat un Mercury Music Prize.

În 2013, Suede a cântat la București în cadrul festivalului Summer Well. Citește impresii de la concert și vezi galeria de poze cu trupa.

Citește mai multe despre Suede
Videoclipuri cu Suede
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE