Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Suede - Like Kids

Suede a lansat videoclipul noului single ”Like Kids”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Night Thoughts”, programat pentru lansare în ianuarie 2016.

Suede readuce în prezent muzica și atmosfera anilor '70. Noul album al formației se numește ”Night Thoughts” și pare a veni dintr-o altă epocă a industriei muzicale, o epocă tot mai des invocată în prezent de artiștii alternativi.

"Am vrut să facem un album atipic anului 2015. Genul de album pe care îl asculți de la cap la coadă. ”Night Thoughts” vorbește despre acele momente în care te trezești la 4 dimineața și simți cum pereții se prăbușesc pe tine. Este un album despre frică, iubire și pierdere”, a declarat solistul Brett Anderson.

După ”Outsiders”, primul single extras de pe acest material, Suede a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Like Kids”. Melodia vine însoțită de un videoclip ce surprinde perfect starea unei petreceri în care nici unul dintre cei prezenți nu mai este suficient de treaz pentru a păstra aparențele.

Night Thoughts” va fi lansat pe 22 ianuarie. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”Night Thoughts” - Suede:

 1. When You Are Young
 2. Outsiders
 3. No Tomorrow
 4. Pale Snow
 5. I Don't Know How To Reach You
 6. What I'm Trying To Tell You
 7. Tightrope
 8. Learning To Be
 9. Like Kids
 10. I Can't Give Her What She Wants
 11. When You Were Young
 12. The Fur & The Feathers
Suede - ”Night Thoughts” (copertă album)

Suede - ”Night Thoughts” (copertă album)

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann. În aprilie 1992, trupa a apărut pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă din Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din UK. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat un Mercury Music Prize.

În 2013, Suede a cântat la București în cadrul festivalului Summer Well. Citește impresii de la concert și vezi galeria de poze cu trupa.

Citește mai multe despre Suede
Videoclipuri cu Suede
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE