Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Subsemnatu feat. Bitză & Dj Undoo - Mașina timpului (Explicit)

Subsemnatu urcă împreună cu Bitză și Dj Undoo în "Mașina timpului". Videoclipul noului single a fost filmat la studioul Chill Brothers din București.
Urmărește-ne pe

După cel de al doilea trailer al albumului „Revanșa”, Subsemnatu revine cu încă un proiect video menit să promoveze viitorul său material. De data aceasta, videoclipul ilustrează piesa „Mașina Timpului”, realizată în colaborare cu Bitză și Dj Undoo.

Filmările proiectului video „Mașina Timpului”, cu Subsemnatu, Bitză și Dj Undoo, s-au desfășurat pe parcursul unei zile, la studioul Chill Brothers din București.

Albumul „Revanșa” va fi lansat pe 20 noiembrie în Colectiv și conține colaborări cu artiști precum AFO, Carbon, Dragonu', DJ Em, Criss Blaziny, Chimie, Noni Borsan, ALAN & KEPA, DJ Undoo sau Bitză, dar și câțiva alți invitați surpriză. În ceea ce privește producția muzicală, regăsim colaborări cu Ofens, Span și SEZ.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile privind activitatea muzicală a lui Subsemnatu, puteți accesa website-ul Subsemnatu.ro și vă puteți abona la canalul oficial de YouTube SubsProduction.

Citește mai multe despre BitzaDj UndooSubsemnatu
Videoclipuri cu BitzaDj UndooSubsemnatu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE