Urmărește-ne în Social Media

Subsemnatu feat. Bitză & Dj Undoo - Mașina timpului (Explicit)

Subsemnatu urcă împreună cu Bitză și Dj Undoo în "Mașina timpului". Videoclipul noului single a fost filmat la studioul Chill Brothers din București.

După cel de al doilea trailer al albumului „Revanșa”, Subsemnatu revine cu încă un proiect video menit să promoveze viitorul său material. De data aceasta, videoclipul ilustrează piesa „Mașina Timpului”, realizată în colaborare cu Bitză și Dj Undoo.

Filmările proiectului video „Mașina Timpului”, cu Subsemnatu, Bitză și Dj Undoo, s-au desfășurat pe parcursul unei zile, la studioul Chill Brothers din București.

Albumul „Revanșa” va fi lansat pe 20 noiembrie în Colectiv și conține colaborări cu artiști precum AFO, Carbon, Dragonu', DJ Em, Criss Blaziny, Chimie, Noni Borsan, ALAN & KEPA, DJ Undoo sau Bitză, dar și câțiva alți invitați surpriză. În ceea ce privește producția muzicală, regăsim colaborări cu Ofens, Span și SEZ.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile privind activitatea muzicală a lui Subsemnatu, puteți accesa website-ul Subsemnatu.ro și vă puteți abona la canalul oficial de YouTube SubsProduction.

PUBLICITATE
Comentarii