Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Subsemnatu feat. Chimie – Drumul oaselor

Cu o săptămână înainte de concertul de lansare a albumului „Revanșa”, Subsemnatu revine cu un nou videoclip, realizat în colaborare cu Chimie. Piesa „Drumul oaselor” a fost produsă în totalitate de SubsProduction, scratch-urile fiind asigurate de însuși Subsemnatu.

Înregistrările s-au desfășurat integral la studioul Chill Brothers din București.În privința proiectului video – de imagine s-a ocupat Tiberius Arghiropol, iar de editare SubsProduction și Chill Brothers.

Cu această ocazie, Subsemnatu anunță că va lansa materialul „Revanșa” online, cu câteva zile înainte de concert. Evenimentul se va desfășura joi, 20 noiembrie, în clubul Colectiv din București. Lansarea albumului „Revanșa” are loc în parteneriat cu agenția de organizări evenimente Junky SIZ3 Events, care sărbătorește 3 ani de activitate.

Subsemnatu îi va avea ca invitați pe AFO, ALAN & KEPA, Chimie, Sișu Tudor, raku și DJ Em, iar Junky SIZ3 Events pe Smokey & KREM, Dj GreWu, DENIS, Shivers, John Brasel și Frontline Crew. Accesul se va face începând cu ora 21.00, iar prețul unui bilet de intrare este 15 lei.

Subsemnatu și-a început activitatea în 1996 sub numele “Da flex“ alături de Icsu și Colores. Numele trupei este schimbat apoi în Explicit, sub această titulatură fiind lansate albumele “Muzică depravată” și “Cu zâmbetul pe buze”.Primul album solo Subsemnatu, “Părerea mea”, a fost lansat în 2006. A urmat apoi discul “Nu strica muzica”.

Citește mai multe despre ChimieSubsemnatu
Videoclipuri cu ChimieSubsemnatu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE