Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Videoclip oficial: Subcarpați & Surorile Osoianu - Limba Română

Subcarpați îşi continuă incursiunea în evoluţia folclorică a neamului românesc, prin lansarea piesei "Limba Română". Track-ul este o colaborare cu Surorile Osoianu şi combină muzica folclorică cu hip-hop-ul şi avem şi o apariţie surpriză a lui Misha, fiul lui MC Bean. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

Videoclipul "Limba Română" include imagini din concertele formaţiei de la festivalurile verii, mai ales de la Electric Castle. Formaţia Subcarpaţi a cântat alături de Surorile Osoianu la Electric Castle, iar odată cu acea colaborare s-a născut şi această piesă. Noul single vine cu următorul mesaj.

Dăm cu pace pentru suflarea comună. Dragoste pentru toți vorbitorii de limbă română!

Surorile Osoianu sunt Ileana, Iulia, Valentina, Romela şi Maria Osoianu, artiste din Republica Moldova care ţin vie flacăra folclorului românesc de peste Prut. Cunoscute şi drept "cinci voci gemene" artistele erau apreciate inclusiv în perioada ocupaţiei sovietice, când promovau colinde şi cântece de sărbătoare tradiţionale. În repertoriul Surorilor se află piese de joc, colinde, cântece pascale, de dragoste, balade şi multe altele.

De muzica de pe "Limba Română" s-au ocupat MC Bean şi Surorile Osoianu. De regie a fost responsabil Baxi, iar asistent DOP a fost Mihai Velicu. Filmările de la Electric Castle sunt doar un crâmpei din reprezentaţiile artistice înflăcărate date de Subcarpaţi pe parcursul verii. La Summer Well au avut un battle cu MC şi DJ, dar au înfiinţat şi conceptul de Iarmaroc, care promova meşteşuguri tradiţionale şi merinde neaoşe. Au fost şi cursuri de nai, caval, tulnic şi alte instrumentale tradiţionale româneşti.

La finalul concertulului trupei a urcat pe scenă şi Misha, fiul lui MC Bean, surprinzând cu flow-ul său la o vârstă fragedă. Grupul continuă să combine genurile muzicale, alternând între trip hop, rap, muzică electronică şi muzică folclorică. Nu lipsesc colaborările cu alţi artisti sau grupuri din cadrul brigadei "Culese din Cartier".

Subcarpaţi a avut un concert special la Arenele Romane pe 24 mai, "Dă-i Foale", iar acum pregăteşte deja tradiţionalul eveniment de la Arenele Romane, de pe 1 decembrie 2019, Sărbătoarea Subcarpaţi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Subcarpati
Videoclipuri cu Subcarpati
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE