Urmărește-ne în Social Media

Stromae with Camila Cabello - Mon amour

Stromae a lansat un nou single, intitulat "Mon Amour", o colaborare de vară pop baile-funk alături de cântăreața cubaneză Camila Cabello. Piesa este acompaniată de un videoclip cu accente de parodie, ce face trimitere la popularul reality show "Insula iubirii".

Regizat de Julien & Quentin, videoclipul are acțiunea amplasată în "Villa Mon Amour", scenariul descriind un reality show fictiv în care participanții își dublează strategia, carisma și farmecele seducătoare pentru a deveni finaliști. Cei 10 participanți, inclusiv personaje interpretate de Stromae și Camila), nu ezită să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga. Prietenia, seducția și trădarea sunt inevitabile.

Luc Van Haver, fratele lui Stromae: "În acești candidați (din videoclip) există câte puțin din fiecare dintre noi"

"Clipul este ca o prismă perfectă pentru a sublinia comedia umană din versurile lui Stromae, pentru că în acești candidați există câte puțin din fiecare dintre noi", explică Luc Van Haver, fratele mai mic al lui Stromae și producătorul piesei "Mon amour".

La Gala Met din New York de la începutul acestui an, Paul Van Haver, cunoscut sub numele de Stromae, a cunoscut-o pe Camila Cabello. Spre surprinderea lui Stromae, Camila i-a mărturisit că iubește ultimul său album "Multitude", și în special piesa "Mon amour". Stromae a sugerat să încerce să lucreze la ceva împreună și astfel s-a născut o nouă versiune a piesei "Mon amour".

În această primăvară, artistul, scriitorul, interpretul, producătorul, designerul și regizorul de origine belgiană Stromae și-a lansat cel de-al treilea album de studio, "Multitude". Discul include 12 piese compuse de artist și produse de casa sa de creație, Mosaert. Pe acest material se regăsesc single-urile "Santé", "L'enfer" și "Fils De Joie".

Comentarii