Urmărește-ne în Social Media

Stromae with Camila Cabello - Mon amour

Stromae a lansat un nou single, intitulat "Mon Amour", o colaborare de vară pop baile-funk alături de cântăreața cubaneză Camila Cabello. Piesa este acompaniată de un videoclip cu accente de parodie, ce face trimitere la popularul reality show "Insula iubirii".

Regizat de Julien & Quentin, videoclipul are acțiunea amplasată în "Villa Mon Amour", scenariul descriind un reality show fictiv în care participanții își dublează strategia, carisma și farmecele seducătoare pentru a deveni finaliști. Cei 10 participanți, inclusiv personaje interpretate de Stromae și Camila), nu ezită să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga. Prietenia, seducția și trădarea sunt inevitabile.

Luc Van Haver, fratele lui Stromae: "În acești candidați (din videoclip) există câte puțin din fiecare dintre noi"

"Clipul este ca o prismă perfectă pentru a sublinia comedia umană din versurile lui Stromae, pentru că în acești candidați există câte puțin din fiecare dintre noi", explică Luc Van Haver, fratele mai mic al lui Stromae și producătorul piesei "Mon amour".

La Gala Met din New York de la începutul acestui an, Paul Van Haver, cunoscut sub numele de Stromae, a cunoscut-o pe Camila Cabello. Spre surprinderea lui Stromae, Camila i-a mărturisit că iubește ultimul său album "Multitude", și în special piesa "Mon amour". Stromae a sugerat să încerce să lucreze la ceva împreună și astfel s-a născut o nouă versiune a piesei "Mon amour".

În această primăvară, artistul, scriitorul, interpretul, producătorul, designerul și regizorul de origine belgiană Stromae și-a lansat cel de-al treilea album de studio, "Multitude". Discul include 12 piese compuse de artist și produse de casa sa de creație, Mosaert. Pe acest material se regăsesc single-urile "Santé", "L'enfer" și "Fils De Joie".

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Ținutele artiștilor la MET Gala 2022, evenimentul extravaganței în modă

MET Gala a stat anul acesta sub semnul strălucirii anilor 1870 - 1890. Vedetele care au participat la eveniment nu au ținut, neapărat, cont, de tematica anunțată, însă au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a atrage priviri.

Publicat

pe

Camila Cabello la MET Gala 2022
Camila Cabello la MET Gala 2022 │ FOTO: Captură YouTube / Entertainment Tonight

Met Gala, numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. După ediția de anul trecut, când gala a fost amânată în septembrie din cauza pandemiei, evenimentul a revenit la data sa tradițională, în prima zi de luni din luna mai.

Tema de anul acesta a fost "In America: An Anthology of Fashion", New York Times etichetând-o drept "Guilded Glamour". Termenul "Gilded Age" a fost inventat de Mark Twain. Este o denumire asociată perioadei anilor 1870 -1890, când inovația americană era în plină înflorire, iar crusta superioară a societății din New York avansa.

Printre numele rezonante din muzică care și-au făcut apariția la MET Gala 2022 se numără tânăra Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Katy Perry, Lenny Kravitz, Jared Leto, Gwen Stafani, Camilla Cabello și Shawn Mendes. Ca de obicei, tema galei a fost mai mult un pretext, fiecare alegând ținuta mai mult după după propriul gust sau din dorința de a capta atenția. Dintre artiștii menționați, Billie Eilish s-a apropiat cel mai mult de tematica propusă, artista alegând o ținută vintage realizată de Gucci, atât accesoriile cât și materialele fiind refolosite.

Gazda evenimentului a fost, ca de obicei, Anna Wintour, alături de Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds și Lin-Manuel Miranda. La MET Gala 2022 au participat și Kim Kardashian, Naomi Campbell, Cara Delevingne, Gigi și Bella Hadid. Deși s-a zvonit că și Taylor Swift va fi prezentă la eveniment, artista a lipsit de la această gală, absentând pentru cel de-al 7-lea an consecutiv.

Olivia Rodrigo la MET Gala 2022

Lenny Kravitz la MET Gala 2022

Camila Cabello la MET Gala 2022

Billie Eilish la MET Gala 2022

Shawn Mendes la MET Gala 2022

Jared Leto la MET Gala 2022

Gwen Stefani la MET Gala 2022

Katy Perry la Met Gala 2022

Citește în continuare