Urmărește-ne în Social Media

Stromae - quand c'est ?

Stromae devine din nou portavocea conștiinței. După ”Carmen”, ce sancționa prin satiră utilizarea excesivă a Twitter-ului, artistul belgian revine cu un nou videoclip cu mesaj, ”quand c'est ?”. De această dată, Stromae ne invită să reflectăm asupra efectelor devastatoare ale cancerului, reamintindu-ne că fumatul este una dintre principalele cauze ale declanșării acestei boli.

Stromae pune arta teatrală în slujba susținerii unui mesaj important. Prin noul videoclip ”quand c'est ?”, artistul aduce în atenția publicului o problemă reală a societății în care trăim, ce trece adeseori neobservată. Subiectul adus în discuție este gravitatea cancerului contrapusă lipsei noastre de reacție. Deși această boală face milioane de victime în fiecare an, nu există încă o obișnuință a efectuării testelor de depistare și a menținerii unui stil de viață sănătos. În videoclipul lui Stromae se insistă asupra uneia dintre cauzele  principale ale declanșării bolii, fumatul, prin finalul dramatic dorind a se ridica un semnal de alarmă. Vizualul este regizat de Xavier Reye.

Piesa ”quand c'est ?” a fost compusă de Stromae și este extrasă de pe albumul “(Racine Carrée), lansat în august 2013. Discul s-a vândut în peste 2,2 milioane de exemplare la nivel internațional, debutând pe prima poziție în topurile din Belgia, Italia, Franța, Olanda și Elveția. Pe acest album se regăsesc hiturile „Papaoutai„, „Formidable” și „Tous les mêmes„.

Stromae a cântat pentru prima oară în România în 2013. Artistul belgian a fost invitatul special al emisiunii Vocea României.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED