Urmărește-ne în Social Media

Stromae - Fils de joie

Stromae continuă promovarea recentului album lansat cu o nouă piesă cu videoclip. "Fils de joie" este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

"Fils de joie" este a patra melodie extrasă de pe recentul album al belgianului - "Multitude". Piesa abordează un subiect delicat - prostituția. În versurile melodiei, Stromae detaliază mai multe perspective ale acestei teme: perspectiva unui client, a unui polițist și a unui copil - fiul prostituatei.

Melodia "Fils de joie" este acompaniată de un videoclip regizat de Henry Scholfield, Luc Van Haver, Coralie Barbier și Stromae. Materialul a fost filmat în Bruxelles la începutul acestui an.

Noua piesă se găsește pe cel de-al treilea album al artistului. Intitulat "Multitude", discul conține conține 12 piese, printre care "Santé" și "L'enfer", deja lansate. Materialul a fost compus de Stromae și produs de label-ul său Mosaert.

"Multitude" vine după o perioadă de pauză artistică forțată. Odată cu vacanța impusă, artistul a decis să ducă o viață mai relaxată, mai structurată, mai aproape de familie, să facă munca din nou interesantă, să-și extindă sursele de inspirație și, mai ales, să exprime toate sentimentele trăite in această perioadă prin intermediul unor piese noi.

Tracklist "Multitude":

 1. Invainc
 2. Santé
 3.  La solassitude
 4. Fils de joie
 5. L'enfer
 6. C'est que du bonheur
 7. Pas vraiment
 8. Riez
 9.  Mon amour
 10. Déclaration
 11. Mauvaise journée
 12. Bonne journée
Comentarii