Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Stone Sour - St. Marie

A trecut ceva vreme de la ultimul single lansat de Stone Sour, mai precis jumătate de an, aşa că "St. Marie" ne surprinde oarecum. Este o baladă rock cu influenţe country, care a primit un videoclip tipic american. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

"St. Marie" mizează mai mult pe vocea lui Corey Taylor şi mai puţin pe instrumente, în fundal auzindu-se doar o foarte blândă chitară acustică. Aceasta este o latură diferită a celor de la Stone Sour, faţă de ultimele release-uri. Îi vedem vizitând morminte ale celor căzuţi, luând o cafea şi o cină într-un american diner clasic. Muzicienii iau contact cu America rurală şi petrec timp cu misfits pursânge la foc de tabără.

Videoclipul poate fi privit ca un road movie tipic şi o privire aruncată asupra zonelor rurale din SUA şi a oamenilor calzi şi unici de acolo. Cât despre abordarea acustică şi instrumentele tradiţionale folosite, aceasta a fost o dorinţă a lui Corey de ceva vreme. A explicat abordarea acustică într-un interviu cu Billboard:

Lucrul cool legat de această melodie este că era în pregătire de ceva vreme. Eu scriu multe piese pe chitară acustică şi apoi le încerc pe electrică pentru a vedea dacă funcţionează. Întotdeauna a fost un stil pe care nu am putut să îl etalez cu Stone Sour, unul deva mai country să zicem.

Am scris melodii de genul şi în trecut şi am încercat să aduc acest stil în Stone Sour, dar rezultatul e prea dulceag, mai mult decât eram dispuşi să acceptăm. Totuşi în cazul acestei piese e ceva mai special. Ne-am simţit bine să ne apropiem de influenţa celor de la Eagles. Este îndepărtat de ce facem de obicei, chiar şi de piesele mai lente. Ne-am simţit foarte bine să explorăm această latură.

Dacă tot i-am văzut pe băieţi în camionetă călătorind prin SUA, aflaţi că fix asta vor face în perioada următoare. În această primăvară vor cânta la marile festivaluri americane, pentru că ulterior să cânte în deschiderea lui Ozzy în cadrul turnerului "No More Tours 2". În această vară vor poposi în România, pentru un concert la Arenele Romane, organizat pe 26 iunie.

Recent am aflat cum abordează muzica şi măiestria artistică toboşarul trupei Stone Sour, Roy Mayorga într-un interviu acordat pentru Infomusic.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Videoclipuri cu Corey TaylorStone Sour
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE