Urmărește-ne în Social Media

Stone Sour - Knievel Has Landed

Stone Sour îşi duce fanii într-un periplu prin concertele sale prin noul videoclip, "Knievel Has Landed". Piesa este extrasă de pe albumul "Hydrograd", care a debutat vara trecută şi a prilejuit un turneu ce a adus trupa inclusiv în România. Vă invităm să vizionaţi noul clip în cadrul articolului.

Videoclipul "Knievel Has Landed" soseşte cu o săptămână înainte de lansarea variantei Deluxe a albumului "Hydrograd". Acesta va fi în magazine începând cu 31 august şi include un disc bonus, cu coveruri după Rage Against the Machine, Soundgarden şi alte câteva trupe. Clipul cel nou integrează secvenţe explozive din concertele trupei, fie din unghiul publicului, fie al muzicienilor.

Sunt incluse şi efecte pirotehnice şi energia debordantă a lui Corey Taylor este redată digital, cu multe efecte roşiatice pe video. Secvenţe de headbanging în slow motion şi un toboşar cu mult talent se aud şi se văd pe final. Nu lipsesc nici celebrele baloane colorate în formă de oameni, pe care le-am văzut şi la Bucureşti, ca act de încheiere al grupului american.

În această perioadă Stone Sour se află în turneu, în deschiderea concertelor lui Ozzy Osbourne din turneul de adio "No More Tours 2". Etapa americană începe pe 30 august şi include opriri în Florida, Texas, Boston, dar şi în Canada. Cât despre noua versiune de "Hydrograd", cea Deluxe, ea va mai include şi o versiune acustica a piesei "Song #3".

Tot variante acustice se vor auzi şi pentru melodiile "Rose Red Violent Blue" şi "The Witness Tree". Împreună cu acestea se vor găsi pe disc variante live ale pieselor "Mercy", "Fabuless" şi un cover după "Outshined" de la Soundgarden. Corey Taylor şi compania au mai cântat în stil propriu "Unchained" de la Van Halen şi "Bomb Track" de la Rage Against the Machine.

"Hydrograd" a fost înregistrat la Sphere Studios în North Hollywood, California. Producătorul Jay Ruston i-a şlefuit sunetul, având experienţa anilor de colaborare cu Anthrax şi Steel Panther. Stone Sour a cântat în România la finalul lunii iunie, la Arenele Romane. A fost un concert exploziv, în ciuda ploii torenţiale, iar Corey a vorbit cu publicul după fiecare piesă.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Corey Taylor anunţă al doilea album solo, cu sunet mai heavy decât primul

Corey Taylor nu pare gata de vacanţă sau de pensie, de vreme ce tocmai a anunţat al doilea său album solo. El vine la doar 3 ani de primul, apreciatul şi experimentalul "CMFT", dar şi după 2 albume Slipknot lansate la interval de 3 ani.

Publicat

pe

Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue
Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue │ FOTO: Corey Taylor

Solist Slipknot şi Stone Sour, Corey Taylor este un om foarte ocupat, fiind şi un autor de succes. Muzicianul a oferit detalii despre al doilea său album solo, care va avea un sunet mai heavy decât primul. "CMFT" sună country pe alocuri, a avut şi balade şi colaborări din toate genurile muzicale mai puţin explorate de trupele lui Corey. Solistul lucrează cu producătorul Jay Ruston, care are în CV proecte cu Anthrax sau Steel Panther.

Pe 21 ianuarie 2023, Corey a partajat un video cu el şofând spre studio pentru a începe înregistrarea noului LP. El a descris sound-ul drept "mai mare, mai bun". E şi mai rapid şi include mai multe elemente de Slipknot, dar şi de Stone Sour. Sunt şi coveruri, aşa cum îi plac lui Corey. Taylor avea deja vara trecută 15 piese compuse pentru succesorul lui "CMFT". Unele datează din perioada JBKB, adică grupul Corey Taylor & The Junk Beer Kidnap Bând.

Puţină lume ştie că muzicianul a mai lansat un album, care a trecut sub radarul multora. Sosea în februarie 2022 şi era un album solo de coveruri şi înregistrări acustice, "CMFB... Sides", prin Roadrunner Records. Includea 9 B Side-uri nemaiauzite, coveruri şi variante live. "CMFT" a fost bine primit de public, intrând pe locul întâi în topul Billboard Current Hard Rock Albums.

A fost înregistrat în Vegas cu Ruston şi Christian Martucci la chitară, Zach Throne la chitară, Jason Christopher la bas şi Dustin Schoenhofer la tobe. Slipknot a lansat în 2022 albumul "The End, So Far", care a fost perceput de mulţi ca finalul poveştii Sliknot. Corey, Clown şi colegii au dezminţit totuşi asta, afirmând că e doar o transformare, nu un final. Turneul de promovare a LP-ului a adus trupa pentru prima dată în România în vara lui 2022..

Încântat de atmosfera locală, Corey a promis că va veni curând.

Citește în continuare