Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Stone Sour - Knievel Has Landed

Stone Sour îşi duce fanii într-un periplu prin concertele sale prin noul videoclip, "Knievel Has Landed". Piesa este extrasă de pe albumul "Hydrograd", care a debutat vara trecută şi a prilejuit un turneu ce a adus trupa inclusiv în România. Vă invităm să vizionaţi noul clip în cadrul articolului.

Videoclipul "Knievel Has Landed" soseşte cu o săptămână înainte de lansarea variantei Deluxe a albumului "Hydrograd". Acesta va fi în magazine începând cu 31 august şi include un disc bonus, cu coveruri după Rage Against the Machine, Soundgarden şi alte câteva trupe. Clipul cel nou integrează secvenţe explozive din concertele trupei, fie din unghiul publicului, fie al muzicienilor.

Sunt incluse şi efecte pirotehnice şi energia debordantă a lui Corey Taylor este redată digital, cu multe efecte roşiatice pe video. Secvenţe de headbanging în slow motion şi un toboşar cu mult talent se aud şi se văd pe final. Nu lipsesc nici celebrele baloane colorate în formă de oameni, pe care le-am văzut şi la Bucureşti, ca act de încheiere al grupului american.

În această perioadă Stone Sour se află în turneu, în deschiderea concertelor lui Ozzy Osbourne din turneul de adio "No More Tours 2". Etapa americană începe pe 30 august şi include opriri în Florida, Texas, Boston, dar şi în Canada. Cât despre noua versiune de "Hydrograd", cea Deluxe, ea va mai include şi o versiune acustica a piesei "Song #3".

Tot variante acustice se vor auzi şi pentru melodiile "Rose Red Violent Blue" şi "The Witness Tree". Împreună cu acestea se vor găsi pe disc variante live ale pieselor "Mercy", "Fabuless" şi un cover după "Outshined" de la Soundgarden. Corey Taylor şi compania au mai cântat în stil propriu "Unchained" de la Van Halen şi "Bomb Track" de la Rage Against the Machine.

"Hydrograd" a fost înregistrat la Sphere Studios în North Hollywood, California. Producătorul Jay Ruston i-a şlefuit sunetul, având experienţa anilor de colaborare cu Anthrax şi Steel Panther. Stone Sour a cântat în România la finalul lunii iunie, la Arenele Romane. A fost un concert exploziv, în ciuda ploii torenţiale, iar Corey a vorbit cu publicul după fiecare piesă.

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Videoclipuri cu Corey TaylorStone Sour
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE