Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Videoclip oficial: Stone Sour - Fabuless

Stone Sour a lansat primul single de pe viitorul album, "Fabuless", piesa primind şi un clip oficial. LP-ul cel nou, "Hydrograd" va sosi pe 30 iunie şi odată cu lansarea primului single aflăm şi detalii despre disc.

"Fabuless" este regizat de către Paul Brown şi ne prezintă trupa Stone Sour pregătită de concert şi intrând pe scenă. Avem parte de headbanging, Corey Taylor îşi etalează noua freză şi aparent are ceva de împărţit cu figurile gonflabile. Debutul piesei frizează punkul, avem şi secţiuni mai blânde, dar când Corey se pune pe treabă, vocea îi sună fix ca la Slipknot.

E drept că refrenul îl apropie mai degrabă de Nickelback conbinat cu Avenged Sevenfold, dar rămâne o abordare încă fresh în 2017. E interesant mesajul pe care îl transmite Stone Sour fanilor de la concerte, reprezentaţi în clip drept figuri colorate gonflabile şi pline de aer. "Fabuless" a fost filmat pe 18 aprilie în Los Angeles. "Hydrograd" va avea 15 piese şi e descris ca "un album fix rock and roll" de către basistul Johnny Chow.

Ne este promis un material melodic, orientat spre ritm şi cu chorus-uri generoase. Există şi balade, dar şi părţi heavy care ne dau speranţe pentru viitoarele release-uri Slipknot. LP-ul a fost înregistrat la Sphere Studios, cu Jay Ruston ca producător, cunoscut pentru colaborarea cu Anthrax sau Steel Panther. Stone Sour va participa la o serie de concerte în State împreună cu Metallica, Soundgarden şi Korn în această vară.

Rockerii americani ne-au vizitat o singură dată, în 2010 la Sonisphere. Atunci au urcat pe scenă şi Megadeth, Metallica, Anthrax şi Rammstein.

Citește mai multe despre Stone Sour
Videoclipuri cu Stone Sour
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE