Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Stone Sour - Fabuless

Stone Sour a lansat primul single de pe viitorul album, "Fabuless", piesa primind şi un clip oficial. LP-ul cel nou, "Hydrograd" va sosi pe 30 iunie şi odată cu lansarea primului single aflăm şi detalii despre disc.

"Fabuless" este regizat de către Paul Brown şi ne prezintă trupa Stone Sour pregătită de concert şi intrând pe scenă. Avem parte de headbanging, Corey Taylor îşi etalează noua freză şi aparent are ceva de împărţit cu figurile gonflabile. Debutul piesei frizează punkul, avem şi secţiuni mai blânde, dar când Corey se pune pe treabă, vocea îi sună fix ca la Slipknot.

E drept că refrenul îl apropie mai degrabă de Nickelback conbinat cu Avenged Sevenfold, dar rămâne o abordare încă fresh în 2017. E interesant mesajul pe care îl transmite Stone Sour fanilor de la concerte, reprezentaţi în clip drept figuri colorate gonflabile şi pline de aer. "Fabuless" a fost filmat pe 18 aprilie în Los Angeles. "Hydrograd" va avea 15 piese şi e descris ca "un album fix rock and roll" de către basistul Johnny Chow.

Ne este promis un material melodic, orientat spre ritm şi cu chorus-uri generoase. Există şi balade, dar şi părţi heavy care ne dau speranţe pentru viitoarele release-uri Slipknot. LP-ul a fost înregistrat la Sphere Studios, cu Jay Ruston ca producător, cunoscut pentru colaborarea cu Anthrax sau Steel Panther. Stone Sour va participa la o serie de concerte în State împreună cu Metallica, Soundgarden şi Korn în această vară.

Rockerii americani ne-au vizitat o singură dată, în 2010 la Sonisphere. Atunci au urcat pe scenă şi Megadeth, Metallica, Anthrax şi Rammstein.

Citește mai multe despre Stone Sour
Videoclipuri cu Stone Sour
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE