Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Videoclip oficial: Sting, Shaggy - Don't Make Me Wait

Sting și Shaggy ne vorbesc despre relații din perspectiva unor oameni trecuți prin viață. Noul lor single, ”Don't Make Me Wait”, este acompaniat de un videoclip plin de culoare, filmat în Kingston, Jamaica.

După prestația de la Grammy, prilej cu care publicul a putut asculta live în premieră piesa ”Don't Make Me Wait”, Shaggy și Sting revin cu videoclipul acestei melodii. Regizat de Gil Green, clipul ni-i prezintă pe cei doi artiști plimbându-se relaxați prin Kingston, Jamaica.

Liric, piesa ”Don't Make Me Wait” abordează un subiect de actualitate, mai puțin ”relaxat”.

”Cred că are legătură cu mesajul momentului. Trebuie să fim mai receptivi la nevoile femeilor, pentru că știu ceea ce vor ele: vor să fie întrebate ce-și doresc. Eu am învățat asta și trebuie să respectăm lucrul ăsta...E conversație importantă care trebuie să aibă loc, iar noi trebuie să învățăm din asta”, a detaliat Sting într-un interviu acordat Billboard.

Single-ul ”Don't Make Me Wait” se regăsește pe albumul ”44/876”, înregistrat de Sting împreună cu Shaggy. Discul va fi lansat pe 20 aprilie și ar putea fi urmat de un turneu.

”Este mereu cu 10 pași înaintea mea”, spune Shaggy despre Sting. ”Vă garantez că dacă turneul se confirmă, el va avea totul planificat în avans, iar mie îmi va trimite un email.”

Citește mai multe despre ShaggySting
Videoclipuri cu ShaggySting
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE