Urmărește-ne în Social Media

Steven Tyler - Love Is Your Name

Steven Tyler a lansat videoclipul piesei ”Love Is Your Name”, prima sa compoziție cu un sound country. Filmat într-un decor rustic, vizualul captează starea melodiei, solistul Aerosmith demonstrând cu acest prilej că indiferent de stilul muzical interpretat, magnetismul vocii și interpretării sale funcționează.

Deși în 2013 Steven Tyler plănuia să lanseze un album solo cu influențe electro, în cele din urmă muzicianul a optat pentru o altă direcție muzicală. Solistul Aerosmith pregătește pentru anul acesta un material cu muzică country, prima mostră a noului sound fiind piesa ”Love Is Your Name”.

Compusă de Eric Paslay și Lindsey Lee, melodia a fost înregistrată la Blackbird Studios din Nashville, Tennessee. Trupa care susține partea instrumentală este Loving Mary, de producție ocupându-se Dann Huff, cunoscut pentru colaborările cu Michael Jackson (pentru „Man in the Mirror” și „I Just Can’t Stop Loving You”), Celine Dion (pentru „My Heart Will Go On”),Whitesnake (pentru „Here I Go Again”) și lista continuă cu multe alte nume sonore. Piesa poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 0.99 euro.

Steven Tyler a lucrat pentru noul album cu Brett James, Hillary Lindsey și Chris DeStefano, găsind legături între mediul în care a fost crescut (tatăl cu rădăcini italiene și germane și mama cu rădăcini poloneze și britanice) și compozitorii talentați din Nashville.

„Ideea de country a fost întotdeauna simplificată prea mult, crezându-se că e vorba doar despre accent, cizme de cowboy, un drum noroios, un pridvor. Eu cred, însă, că termenul se referă la libertate, mândrie, muncă asiduă și acea fată. Și la a ști prenumele celor din oraș. În orașul în care am crescut eu erau cam 1200 de oameni. Asta, pentru mine, înseamnă a trăi în stil country.” – Steven Tyler

Noul album al muzicianului nu este încă finalizat, însă este așteptat pe piață spre finalul anului 2015.

Comentarii