Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Steve Aoki x Lauren Jauregui - All Night

Steve Aoki şi Lauren Jauregui oferă un aspect vizual hitului EDM lansat la final de 2017, piesa "All Night". Single-ul primeşte acum un videoclip bogat cromatic, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Acţiunea din "All Night" se petrece într-un club, în care protagonista se apropie lent de alesul său. Toată lumea din club îngheaţă, inclusiv Steve Aoki, aflat în spatele platanelor. Este momentul clasic când ies scântei, când doi viitori îndrăgostiţi se văd în mulţimea de dansatori şi plutesc lent unul spre celelalt. Dansul se reia, cu Aoki mixând plin de energie, în vreme ce Lauren cântă suav despre pasiunea nocturnă.

Când atmosfera se încinge, cele două personaje ale clipului se târăsc pe podeaua clubului unul spre celălalt. Uniunea lor devine cosmică şi astrală, o apariţie inedită spre finalul clipului când aurele şi degetele celor doi se intersectează. Videoclipul este regizat de către Mike Harris şi descris pur şi simplu ca "o poveste de dragoste".

Dacă numele Lauren Jauregui nu vă sună cunoscut, aflaţi că artista face parte din celebra trupă Fifth Harmony, care a făcut-o cunoscută pe Camila Cabello. Lauren se pregăteşte de o carieră solo, fiind deja la a patra colaborare în afara grupului. A cântat împreună cu Halsey pe piesa "Strangers" şi cu Ty Dolla $ign pe "In Your Phone".

Steve Aoki a avut un an 2017 plin de featuring-uri, în special cu rapperi precum Gucci Mane, T-Pain şi 2 Chainz. DJ-ul a mixat la un mega concert în Piaţa Constituţiei la Bucureşti în anul 2016. Muzicianul se află acum între două release-uri, LP-ul "Kolony" şi discul "Neon Future III". S-a împrietenit cu Lauren la înregistrări şi nu exclude colaborări ulterioare.

Citește mai multe despre Lauren JaureguiSteve Aoki
Videoclipuri cu Lauren JaureguiSteve Aoki
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE