Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Steve Aoki - Why Are We So Broken feat. Blink 182

Steve Aoki a ales numai artiști inediți pentru colaborările sale de pe ultimul LP. Printre aceștia găsim şi trupa punk Blink 182. Colaborarea a dat naştere piesei "Why Are We So Broken", care a primit recent un videoclip oficial. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

După ce l-am văzut pe Travis Barker etalându-şi stilul de bătut la tobe în piesa "11 Minutes" a lui Halsey şi YUNGBLUD, acum artistul apare şi pe "Why Are We So Broken", la fel de plin de energie. Membrii Blink 182 cântă la chitară, tobe şi microfon, în vreme ce Steve Aoki mixează la un platan într-o fabrică abandonată. Toate aceste cadre sunt alternate cu emoţii umane, manifestate prin spargerea de geamuri, pepeni sau borcane colorate.

Este un caz clasic de "terapie prin distrugere", cu doi tineri care îşi rezolvă problemele de cuplu cu bâta, târnăcopul şi ciocanul, distrugând obiecte. Piesa are un aer optimist, deşi titlul şi mesajul său sunt de angoasă. Blink 182 trece printr-o fază experimentală, pregătind în acelaşi timp un viitor album. Actorii din videoclip sunt cunoscuţi: Dora Madison din "Friday Night Lights" şi "Chicago Fire", respectiv Christian A. Pierce, din "The Real Bros of Simi Valley".

Regizorul materialului video este Brandon Dermer, cunoscut pentru colaborarea cu Every Time I Die, Panic! At the Disco şi FEVER 333. Dermer s-a axat pe experienţele personale în realizarea clipului, reflectând momentele când te simţi strivit în acea distrugerea de obiecte.

Piesa a apărut pentru prima oară pe albumul "Neon Future III" al lui Steve Aoki. Acel LP transmite un mesaj de fascinaţie la adresa futurismului. Pe disc sunt incluse colaborări cu Jimmy Eat World, AJR, Mike Posner, Lauren Jauregui şi Bill Nye the Science Guy. Conceptul albumului a dat naştere şi unei serii de benzi desenate cu un prim număr programat să apară pe 27 martie.

Punkerii din Blink 182 sunt apropiaţi de Aoki, fiind printre puţinii muzicieni aleşi să cânte la ziua de naştere a DJ-ului în noiembrie 2017. Totul a fost transformat într-un eveniment caritabil. Acelaşi Aoki a remixat piesa "Bored to Death" de la Blink şi a colaborat cu toboşarul Travis Barker şi Yelawolf pe remixul piesei "Push 'Em". Blink 182 nu a mai lansat vreun material nou de la debutul variantei deluxe a discului "California" din 2017.

Steve Aoki a mixat la UNTOLD 2018, după ce a fost headliner la acest festival şi în 2017. Muzicianul mixa pentru prima oară în România în 2016, în cadrul unui concert din Piaţa Constituţiei, ZUTopia Music Festival.

Citește mai multe despre Blink 182Steve AokiTravis Barker
Videoclipuri cu Blink 182Steve AokiTravis Barker
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE