Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Steve Aoki - Why Are We So Broken feat. Blink 182

Steve Aoki a ales numai artiști inediți pentru colaborările sale de pe ultimul LP. Printre aceștia găsim şi trupa punk Blink 182. Colaborarea a dat naştere piesei "Why Are We So Broken", care a primit recent un videoclip oficial. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

După ce l-am văzut pe Travis Barker etalându-şi stilul de bătut la tobe în piesa "11 Minutes" a lui Halsey şi YUNGBLUD, acum artistul apare şi pe "Why Are We So Broken", la fel de plin de energie. Membrii Blink 182 cântă la chitară, tobe şi microfon, în vreme ce Steve Aoki mixează la un platan într-o fabrică abandonată. Toate aceste cadre sunt alternate cu emoţii umane, manifestate prin spargerea de geamuri, pepeni sau borcane colorate.

Este un caz clasic de "terapie prin distrugere", cu doi tineri care îşi rezolvă problemele de cuplu cu bâta, târnăcopul şi ciocanul, distrugând obiecte. Piesa are un aer optimist, deşi titlul şi mesajul său sunt de angoasă. Blink 182 trece printr-o fază experimentală, pregătind în acelaşi timp un viitor album. Actorii din videoclip sunt cunoscuţi: Dora Madison din "Friday Night Lights" şi "Chicago Fire", respectiv Christian A. Pierce, din "The Real Bros of Simi Valley".

Regizorul materialului video este Brandon Dermer, cunoscut pentru colaborarea cu Every Time I Die, Panic! At the Disco şi FEVER 333. Dermer s-a axat pe experienţele personale în realizarea clipului, reflectând momentele când te simţi strivit în acea distrugerea de obiecte.

Piesa a apărut pentru prima oară pe albumul "Neon Future III" al lui Steve Aoki. Acel LP transmite un mesaj de fascinaţie la adresa futurismului. Pe disc sunt incluse colaborări cu Jimmy Eat World, AJR, Mike Posner, Lauren Jauregui şi Bill Nye the Science Guy. Conceptul albumului a dat naştere şi unei serii de benzi desenate cu un prim număr programat să apară pe 27 martie.

Punkerii din Blink 182 sunt apropiaţi de Aoki, fiind printre puţinii muzicieni aleşi să cânte la ziua de naştere a DJ-ului în noiembrie 2017. Totul a fost transformat într-un eveniment caritabil. Acelaşi Aoki a remixat piesa "Bored to Death" de la Blink şi a colaborat cu toboşarul Travis Barker şi Yelawolf pe remixul piesei "Push 'Em". Blink 182 nu a mai lansat vreun material nou de la debutul variantei deluxe a discului "California" din 2017.

Steve Aoki a mixat la UNTOLD 2018, după ce a fost headliner la acest festival şi în 2017. Muzicianul mixa pentru prima oară în România în 2016, în cadrul unui concert din Piaţa Constituţiei, ZUTopia Music Festival.

Citește mai multe despre Blink 182Steve AokiTravis Barker
Videoclipuri cu Blink 182Steve AokiTravis Barker
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE