Urmărește-ne în Social Media

Steve Aoki - Why Are We So Broken feat. Blink 182

Steve Aoki a ales numai artiști inediți pentru colaborările sale de pe ultimul LP. Printre aceștia găsim şi trupa punk Blink 182. Colaborarea a dat naştere piesei "Why Are We So Broken", care a primit recent un videoclip oficial. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

După ce l-am văzut pe Travis Barker etalându-şi stilul de bătut la tobe în piesa "11 Minutes" a lui Halsey şi YUNGBLUD, acum artistul apare şi pe "Why Are We So Broken", la fel de plin de energie. Membrii Blink 182 cântă la chitară, tobe şi microfon, în vreme ce Steve Aoki mixează la un platan într-o fabrică abandonată. Toate aceste cadre sunt alternate cu emoţii umane, manifestate prin spargerea de geamuri, pepeni sau borcane colorate.

Este un caz clasic de "terapie prin distrugere", cu doi tineri care îşi rezolvă problemele de cuplu cu bâta, târnăcopul şi ciocanul, distrugând obiecte. Piesa are un aer optimist, deşi titlul şi mesajul său sunt de angoasă. Blink 182 trece printr-o fază experimentală, pregătind în acelaşi timp un viitor album. Actorii din videoclip sunt cunoscuţi: Dora Madison din "Friday Night Lights" şi "Chicago Fire", respectiv Christian A. Pierce, din "The Real Bros of Simi Valley".

Regizorul materialului video este Brandon Dermer, cunoscut pentru colaborarea cu Every Time I Die, Panic! At the Disco şi FEVER 333. Dermer s-a axat pe experienţele personale în realizarea clipului, reflectând momentele când te simţi strivit în acea distrugerea de obiecte.

Piesa a apărut pentru prima oară pe albumul "Neon Future III" al lui Steve Aoki. Acel LP transmite un mesaj de fascinaţie la adresa futurismului. Pe disc sunt incluse colaborări cu Jimmy Eat World, AJR, Mike Posner, Lauren Jauregui şi Bill Nye the Science Guy. Conceptul albumului a dat naştere şi unei serii de benzi desenate cu un prim număr programat să apară pe 27 martie.

Punkerii din Blink 182 sunt apropiaţi de Aoki, fiind printre puţinii muzicieni aleşi să cânte la ziua de naştere a DJ-ului în noiembrie 2017. Totul a fost transformat într-un eveniment caritabil. Acelaşi Aoki a remixat piesa "Bored to Death" de la Blink şi a colaborat cu toboşarul Travis Barker şi Yelawolf pe remixul piesei "Push 'Em". Blink 182 nu a mai lansat vreun material nou de la debutul variantei deluxe a discului "California" din 2017.

Steve Aoki a mixat la UNTOLD 2018, după ce a fost headliner la acest festival şi în 2017. Muzicianul mixa pentru prima oară în România în 2016, în cadrul unui concert din Piaţa Constituţiei, ZUTopia Music Festival.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Blink-182 a lansat primul său single după reunire, "Edging"

La doar două zile după anunţul că s-a reunit în formula originală, Blink-182 a lansat un nou single, "Edging". Reperul punk-pop este acum în formula completă, cu Mark Hoppus, Tom DeLonge şi Travis Barker, pentru prima dată după un deceniu.

Publicat

pe

Coperta single Blink 182 Edging
Coperta single Blink 182 Edging │ FOTO: Blink 182

Melodia "Edging" este doar începutul acestei reuniuni, care va include şi un turneu şi un nou album. Piesa se găseşte acum pe toate reţelele de streaming şi va primi în curând un videoclip regizat de către Cole Bennet. Noul track este produs de Travis Barker, poate cel mai ocupat toboşar din lume şi omul care i-a dat o carieră rock lui Machine Gun Kelly. Hoppus şi DeLonge au acea dinamică apreciată la început de mileniu, care combina punk-ul muşcător still Offspring cu o doză de auto ironie şi melancolie.

Blink-182 tocmai a anunţat cel mai mare turneu din cariera sa, unul produs de către cei de la Live Nation. A fost nevoie să fie adăugate extra show-uri, deoarece turneul e deja prea populară. Include primele reprezentaţii ale grupului în America Latină, dar şi opriri în Europa, Noua Zeelandă, Australia şi America de Nord. Se desfăşoară între martie 2023 şi februarie 2024 şi include multiple apariţii la festivaluri rock, precum Lollapalooza împreună cu Drake şi Billie Eilish.

Trupa pornea la drum în anul 1992 şi se oprea în 2005. Povestea se relua în 2009, dar nu în formula completă. Marele absent rămâne Matt Skiba, chitarist şi solist Blink-1982 între 2015 şi 2022. El scria în general versuri romantice întunecate şi era şi solist al trupei Alkaline Trio. Alături de Blink, acest solist a înregistrat două albume că solist, "California" şi "Nine", lansate în 2016 şi 2019, în absenţa lui Tom DeLonge.

Tom DeLonge a mai plecat de la Blink de 2 ori până acum şi are proiecte impresionante în afară muzicii. Are firme de design şi tehnologie şi dacă ne luăm după apariţia sa la podcastul lui Joe Rogan, are contracte cu NASA care îi permite să studieze metale din spaţiu. Are şi o fascinaţie sau chiar obsesie legată de OZN-uri, fiind consultant NASA pe această temă.

Mark Hoppus, basist şi co-vocalist Blink a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, dar a învins boala după sesiuni de chimioterapie.

Citește în continuare

Muzică & Dans

Formația Blink-182 revine în formula originală și anunță un single nou

Blink-182 a anunțat o reuniune cu fostul cântăreț/chitarist Tom DeLonge pentru un turneu internațional și muzică nouă. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Blink-182
Blink-182 │ FOTO: captură YouTube / blink-182

După ce a părăsit trupa de două ori - în 2005 și apoi din nou în 2014 - DeLonge este din nou alături de cântărețul/basistul Mark Hoppus și bateristul Travis Barker pentru un viitor turneu promovat de Live Nation, prezentat drept cea mai mare călătorie internațională a trupei Blink-182.

Turneul este programat să înceapă pe 11 martie în Tijuana, Mexic, la festivalul Imperial GNP și să mențină trupa în America de Sud și Mexic până pe 12 aprilie, înainte de a se muta în America de Nord pe 4 mai cu un spectacol la Xcel Energy Center în St. Paul, Minnesota. Blink-182 va porni apoi spre Europa în septembrie și în Australia/Noua Zeelandă la începutul anului 2024.

Turneul mondial va cuprinde și o serie de trupe ce vor cânta în deschidere, astfel: Wallows în America de Sud, Turnstile în America de Nord, The Story So Far în Europa și Rise Against în Australia/Noua Zeelandă.

Pe lângă acest mega turneu, Blink-182 pregătește și o piesă nouă. Intitulat "EDGING", cântecul va fi disponibil începând cu 14 octombrie. O parte din melodie poate fi auzită în clipul promoțional pe care trupa l-a difuzat cu ocazia turneului global.

Citește în continuare

Albume noi

Steve Aoki a lansat albumul "HiROQUEST: Genesis", conectat la o poveste de joc

Steve Aoki a lansat pe 16 septembrie un nou album, "HiROQUEST: Genesis", care include colaborări cu nume mari şi o cantitate generoasă de piese. Oferă 5 poveşti asociate "unor facţiuni unice" dintr-un joc special, create de către MetaZoo.

Publicat

pe

Coperta album Steve Aoki Hiroquest Genesis
Coperta album Steve Aoki Hiroquest Genesis │ FOTO: Steve Aoki

Artistul a lansat o variantă a albumului său sub formă de CD-uri, 27.000 dintre ele ajugand la fani alături de cărţi de joc unice. În ultimul deceniu Steve Aoki a explorat conceotul NEON FUTURE pe 4 albume, iar acum a lansat al cincilea LP, la o distanţă de 2 ani de cel din 2020. Noul release a fost compus în bună parte pe durata pandemiei Covid-19, iar Steve Aoki a folosit muzica pentru a explora teme ca anxietate, nelinişte şi energie adunată şi neconsumată.

Pe disc îi auzim pe artişti precum Taking Back Sunday, Kane Brown, Bruce Vine, Georgia Ji şi PnB Rock. Precomenzile iniţiale ale CD-urilor includeau cărţi de joc în ediţie limitată bazate pe o poveste realizată de Aoki în parteneriat cu MetaZoo Games. De altfel şi acea companie a fost fondată de către DJ-ul american. Startup-ul a pornit la drum în martie 2021. Steve s-a inspirat din pasiunea sa pentru punk rock din adolescenţă pentru a crea sound-ul acestui nou album.

De altfel până să ajungă la 21 de ani Aoki avea o trupă de punk rock (This Machine Kills) cu care pleca în turneu în State, e drept cu un public de câteva zeci de oameni la concerte. Ulterior avea să îşi descopere adevărata chemare: muzica electronică. Acum în vârstă de 44 de ani, DJ-ul se inspiră de la etica în muncă a tatălui său, cel care deţine lanţul de restaurante Benihana. A creat un joc de cărţi colecţionabile, nu chiar diferit de Magic The Gathering, dar cu un twist modern. Fiecare piesă din HiROQUEST include unul dintre cele 5 capitole ale unei poveşti epice.

Acolo creaturile "Beasties" fac ravagii în Cryptid Nation, conduse de un personaj numit Indrid Cold. Eroul, care face parte din Evergreen Casters este numit "Hiro" şi adună Pallet Rings pentru a învinge legiuni de Zombies şi Robots.

Aoki a semnat recent şi un contract de imagine cu DraftKings, firmă de pariuri sportive şi fantasy football.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5